Ameliyatsız Burun Estetiği Yaptıran Var Mı? Doğal Görünüyor Mu?

Ceyda Güler

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar,
Burnumda küçük bir kemer ve hafif eğrilik var. Ameliyat fikri bana biraz ağır geliyor çünkü hem iyileşme süresi uzun hem de kalıcı bir değişim olacağı için riskli buluyorum. Araştırırken ameliyatsız burun estetiği yöntemini keşfettim. Dolgu enjeksiyonu ile burun şekillendiriliyormuş ve işlem yalnızca 15-20 dakika sürüyormuş.

Merak ettiğim konular:
  • Sonuç gerçekten doğal görünüyor mu, yoksa yapay bir duruşu oluyor mu?
  • Etkisi ne kadar süre devam ediyor?
  • Yan etkileri var mı? Örneğin şişlik, morarma, asimetri gibi sorunlar oluyor mu?
Bu yöntemi deneyenler varsa işlem öncesi-sonrası deneyimlerini paylaşırlarsa çok faydalı olur.

Ben geçen yıl ameliyatsız burun estetiği yaptırdım. Burnumun kemerini doldurarak daha düz bir hat oluşturuldu ve burun ucum hafif kaldırıldı. Sonuç gerçekten çok doğal oldu. İşlem sonrası 2 gün hafif şişlik vardı ama morarma olmadı. Etkisi bende 1 yıl sürdü, şimdi tekrar yaptırmayı düşünüyorum. Bence kemer veya burun ucu düşük olan ama büyük değişiklik istemeyenler için ideal.

Oyla 0
Ben de bu işlemi denedim, fakat etkisi bende 8 ay sürdü. İlk başta çok memnundum, çünkü burun kemerim tamamen kaybolmuş gibiydi. Ancak işlem sonrası 3-4 gün hafif şişlik ve dokununca hassasiyet oldu. Kalıcı olmadığı için her yıl yenilemek gerekiyor, bu da zamanla maliyetli olabiliyor. Yine de cerrahiye göre çok daha kolay ve risksiz.

Oyla 0
Geri
Üst Alt