BS Bubbles Cosmetic Saç Dolgunlaştırıcı Topik Toz Kullananlar, Deneyimlerinizi Paylaşır Mısınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berk

Kayıtlı Üye
BS Bubbles Cosmetic Saç Dolgunlaştırıcı Topik.webp
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda saçlarımda belirgin şekilde inceleşme ve hacim kaybı yaşamaya başladım. Özellikle tepe bölgesindeki dökülmeler, saçımı olduğundan daha seyrek gösteriyor ve bu durumdan gerçekten rahatsız oluyorum. Daha önce farklı saç dolgunlaştırıcı ürünler denemiştim ama pek verimli sonuçlar alamadım. Bu yüzden, BS Bubbles Cosmetic’in saç dolgunlaştırıcı topik tozunu duydum ve bir şans vermek istiyorum.

Ama gerçekten işe yarıyor mu? Saçta doğal bir görünüm sağlıyor mu, yoksa çok yapay ve tozlu bir görüntü bırakıyor mu? Kullanım kolaylığı ve kalıcılığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Ürün terleme ya da rüzgarda dağılma yapıyor mu? Eğer bu ürünü daha önce kullandıysanız, herhangi bir yan etki yaşadınız mı? Kullanıcı deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim! 😊

Merhaba! Ben BS Bubbles Cosmetic’in saç dolgunlaştırıcı topik tozunu yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve gerçekten çok iyi sonuçlar aldım. Saçımın üst bölgesinde ince telli ve seyrek saçlarım olduğu için bu ürün büyük bir fark yarattı. Ürün, saçımda kesinlikle doğal bir görünüm sağladı, tozlu bir görüntü bırakmıyor. Ürünü uygularken saçı sertleştirmiyor ve hiçbir şekilde yapay bir his vermiyor. Kalıcılığı da gerçekten iyi. Terlemenin ya da rüzgarın etkisiyle dağılma yaşamadım. Sabah saçıma uyguladıktan sonra akşam yatana kadar hacimli kalıyor. Şu ana kadar herhangi bir yan etki de yaşamadım, gayet memnunum.

Oyla 0
Merhaba! BS Bubbles Cosmetic’in saç dolgunlaştırıcı topik tozunu birkaç haftadır kullanıyorum ve gayet başarılı buldum. Ürün saçta çok doğal bir görünüm bırakıyor, tozlu veya yapay olmuyor. Diğer dolgunlaştırıcı ürünlerde olduğu gibi saçımı sertleştirmedi, bu çok önemliydi benim için. Hacim kaybı yaşayan biri olarak, bu ürün gerçekten işe yaradı. En büyük korkum terleme ya da rüzgarla dağılma yaşamaktı ama o konuda da hiçbir sorun olmadı. Gün boyunca saçım hep dolgun ve hacimli kaldı. Şu ana kadar herhangi bir yan etki de görmedim, rahatlıkla tavsiye edebilirim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt