Cadı Fındığı Toniği Sivilce İzlerine İyi Gelir Mi?

Vildan

Kayıtlı Üye
Benim cildimde en büyük problem aktif sivilceler değil, geçmişte çıkanların bıraktığı sivilce izleri. Özellikle yanak bölgemde kırmızımsı ve kahverengiye dönen lekeler var. Bu yüzden cadı fındığı toniğini merak ettim. Çünkü bazı yorumlarda “düzenli kullanımda lekeleri açıyor” dendiğini gördüm.

Ürünü birkaç haftadır kullanıyorum. Açıkçası sivilce oluşumunu biraz azalttı gibi hissettim, ama izlerde ciddi bir değişim göremedim. Yine de bazı günler daha eşit bir cilt tonu verdiğini fark ettim. Belki uzun vadede faydası olabilir. Ama kafamda soru işaretleri var: Acaba cadı fındığı gerçekten izleri açma konusunda etkili midir, yoksa sadece cildi geçici olarak daha iyi mi gösterir?

Benim için bu ürünün en büyük vaadi “gözenek sıkılaştırma” olsa da izlere de faydası varsa denemeye değer. Sizlerden merak ettiğim şey şu: Sivilce izlerinde gözle görülür bir fark yaşayan oldu mu?

Bende aktif sivilcelerde işe yaradı ama izlerde pek fark görmedim. Yine de cildim daha temiz ve pürüzsüz oldu.

Oyla 0
Düzenli kullandım, izlerde hafif açılma oldu ama mucize beklememek lazım. Nemlendiriciyle destekleyince daha iyi sonuç verdi.

Oyla 0
İzlerde çok büyük değişim olmadı ama cilt tonumu eşitledi. Daha aydınlık gösterdi diyebilirim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt