Denizli'de Saç Ekiminde Öne Çıkan Merkezler

Necmi Kaya

Kayıtlı Üye
Uzun zamandır saç dökülmesi problemim var ve artık aynaya baktığımda ciddi bir açılma fark ediyorum. Birçok kişi gibi ben de saç ekimi yaptırmayı düşünmeye başladım. İstanbul bu konuda çok popüler ama yaşadığım yer Denizli olduğu için önce burada araştırma yapmak istedim. Açıkçası büyük şehirlere gitmek yerine kendi şehrimde bu işlemi yaptırmak hem daha kolay olur hem de sonrasında kontroller için avantaj sağlar diye düşünüyorum.

İnternette yaptığım araştırmalarda Denizli’de birkaç kliniğin öne çıktığını gördüm. Özel hastanelerde saç ekimi yapan ekipler var, bazıları FUE ve DHI tekniklerini uyguladıklarını söylüyor. Özellikle doğal görünümlü sonuç ve ekim sonrası takip süreci benim için çok önemli. Bazı merkezlerin saç ekimi yanında PRP ve mezoterapi gibi destek tedaviler sunduğunu da duydum.

Ama kafama takılan konu şu: Burada gerçekten uzman kadrosu olan ve güvenilir sonuçlar veren merkezler var mı? Reklamlarda herkes harika sonuçlardan bahsediyor ama gerçek tecrübeler çok daha önemli.

Benim gibi Denizli’de saç ekimi yaptırmayı düşünenler ya da yaptıranlar, hangi merkezleri önerirsiniz? Hangi klinikte doğal ve memnun edici sonuç alındığını duydunuz ya da bizzat deneyimlediniz?

Yorum yapacak ve yardımcı olacak herkese şimdiden çok teşekkür ederim 🙏
Umarım bu başlık, benim gibi kararsız kalanlara da ışık olur!

Denizli'de saç ekimi için öne çıkan merkezlerden biri Odak Hastanesi'dir. Dr. Özgür Nalbant burada saç ekimi işlemlerini gerçekleştiriyor ve başarılı sonuçlar elde ediyor. Hastaların yorumlarına göre, Dr. Nalbant'ın saç ekimi işlemleri hakkında genel memnuniyet yüksek ve şikayetler oldukça az.

Oyla 0
Merhaba,
Ben de senin gibi saç dökülmesiyle uzun süre mücadele ettim ve geçtiğimiz yıl Denizli’de saç ekimi yaptırdım.
Tercih ettiğim klinik şehir merkezinde yer alıyor ve oldukça hijyenik, işini bilen bir ekibe sahipti.
Bende Safir FUE yöntemi uygulandı, toplamda 3800 greft ekildi. İşlem sırasında hem doktor hem asistanlar detaylıca bilgilendirme yaptı ve süreci adım adım takip ettiler.

✔️ Ekim sonrası kontroller düzenli yapıldı.
✔️ İlk 3 ay sabırlı olmak gerekiyor ama 6. aydan sonra sonuçlar netleşmeye başlıyor.
✔️ Şu an çok daha özgüvenli hissediyorum.

Fiyatlar da büyük şehirlere göre çok daha uygun. İstersen özelden klinik ismini paylaşabilirim.
Denizli’de doğru yerde yaptırırsan gayet memnun kalırsın, gönül rahatlığıyla adım atabilirsin. 💪🏼

Oyla 0
Ben geçen yıl Denizli’de saç ekimi yaptırdım. Önce İstanbul’u düşünmüştüm ama yol masrafı, konaklama ve sonrasında kontrollerin zor olacağını hesaplayınca burada yaptırmaya karar verdim. Araştırmalarımda Vizyongöz Hastanesi’ni çok duydum, gerçekten de deneyimli bir ekipleri vardı. FUE tekniğiyle yaklaşık 3.800 greft ekildi. İlk ay şok dökülme oldu, biraz moralim bozuldu ama 5. aydan sonra saçlar çıkmaya başladı. Şimdi 1 yıl geçti ve doğal bir görünüm elde ettim. En önemlisi de operasyon sonrası süreci iyi takip ettiler, sürekli kontrole çağırdılar. Bana göre Denizli’de güvenilir bir seçenek var diyebilirim.

Oyla 0
Benim kardeşim Denizli’de saç ekimi yaptırdı. DHI tekniği uygulandı, biraz daha pahalıydı ama sonuç çok daha sık oldu. İlk başta tereddüt etmiştik çünkü İstanbul kadar çok seçenek yoktu. Fakat doktorun deneyimli olması ve merkezde kullanılan cihazların güncel olması içimizi rahatlattı. Ekimin üzerinden 8 ay geçti, şu an saçları oldukça yoğun ve doğal görünüyor. Çevresinden sürekli olumlu yorum alıyor. Açıkçası Denizli’de de bu işi profesyonelce yapan yerler olduğunu görmek bizi şaşırttı. Eğer ekim yaptırmayı düşünüyorsan, mutlaka önce yüz yüze görüşüp ön çizgiyi ve greft sayısını netleştirmeni tavsiye ederim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt