Nilay Hacıoğlu
Kayıtlı Üye
Saçlarımı neredeyse her gün fön ya da maşa ile şekillendiriyorum. Bu yüzden son dönemde uçlarda kuruluk, cansızlık ve kopmalar başladı. Artık biraz daha bilinçli davranmak istiyorum. İnternette “ısıya karşı koruyucu sprey” diye geçen ürünlere baktım ama çoğunun içinde alkol, silikon ve paraben var. Benim derim hassas, saçlarım da boyalı olduğu için bu kimyasallar saçı iyice yıpratıyor.
Doğal içerikli bir ürün arayışındayım; yani içinde bitkisel yağlar, vitaminler ya da nemlendirici özler olsun. Bazı arkadaşlar Urban Care Heat Protection kullanıyormuş, kimisi Ecolatier önermiş. Fakat herkesin saç tipi farklı, biri çok memnun kalırken diğeri “yağlı his bırakıyor” diyor.
Benim istediğim ürün, ısıdan korurken saçı ağırlaştırmasın. Maşa öncesi uygulandığında nem dengesini korusun, saçımı daha canlı göstersin. Kokusuz ya da hafif kokulu olması da tercih sebebi.
Doğal içerikli ısı koruyucu saç spreyi kullanan var mı? Gerçekten işe yarayan bir ürün önerebilir misiniz?
Doğal içerikli bir ürün arayışındayım; yani içinde bitkisel yağlar, vitaminler ya da nemlendirici özler olsun. Bazı arkadaşlar Urban Care Heat Protection kullanıyormuş, kimisi Ecolatier önermiş. Fakat herkesin saç tipi farklı, biri çok memnun kalırken diğeri “yağlı his bırakıyor” diyor.
Benim istediğim ürün, ısıdan korurken saçı ağırlaştırmasın. Maşa öncesi uygulandığında nem dengesini korusun, saçımı daha canlı göstersin. Kokusuz ya da hafif kokulu olması da tercih sebebi.