Zeliha Sarı
Kayıtlı Üye
Son zamanlarda hazır ürünler yerine doğal yağlarla yapılan saç bakımları çok popüler. Zeytinyağı, hindistancevizi yağı, badem yağı gibi seçenekler sürekli öneriliyor. Ama bu yöntemlerin gerçekten işe yarayıp yaramadığı konusunda kafam karışık. Çünkü bazıları çok memnun kalırken, bazıları saçının daha kötü hale geldiğini söylüyor.
Ben doğal bakımı seviyorum ama saçımı riske atmak da istemiyorum. Doğal yağlar gerçekten saçı besliyor mu, yoksa yanlış kullanıldığında saçı daha ağır ve cansız mı yapıyor, emin değilim. Özellikle düzenli kullanımda ne gibi sonuçlar alındığını merak ediyorum.
Bu yöntemleri deneyenlerin gerçek deneyimleri benim için çok önemli.
Doğal yağlarla yapılan saç bakımı gerçekten işe yarıyor mu, yoksa abartılıyor mu?
Ben doğal bakımı seviyorum ama saçımı riske atmak da istemiyorum. Doğal yağlar gerçekten saçı besliyor mu, yoksa yanlış kullanıldığında saçı daha ağır ve cansız mı yapıyor, emin değilim. Özellikle düzenli kullanımda ne gibi sonuçlar alındığını merak ediyorum.
Bu yöntemleri deneyenlerin gerçek deneyimleri benim için çok önemli.
Doğal yağlarla yapılan saç bakımı gerçekten işe yarıyor mu, yoksa abartılıyor mu?