Dolgu Yaptıranlar Memnun mu, Gerçekten Değer mi?

Hilal Özveri

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda çevremde herkes dolgu yaptırmaya başladı. Kimisi dudaklarına, kimisi elmacık kemiklerine, kimisi de göz altına… Sonuçlar bazen harika görünüyor ama bazen de yapay bir ifade oluşuyor. Ben de aynaya baktığımda yüzümün sanki yorgun ve solgun göründüğünü fark ettim. Bu yüzden dolgu fikri aklıma girdi ama hâlâ emin değilim.

En çok korktuğum şey “pişman olmak.” Çünkü bazı kadınlarda çok doğal dururken, bazılarında yüz tamamen değişiyor. Gerçekten o kadar fark yaratıyor mu? Yoksa filtreli fotoğraflar mı bizi kandırıyor? Ayrıca maliyet de az değil, bu yüzden değip değmeyeceğini bilmeden adım atmak istemiyorum.

Bir arkadaşım “ufak dokunuşlar yüzü taze gösteriyor” dedi, diğeri “bir kere başlarsan bırakmak zor olur” diye uyardı. Açıkçası iki yorum da aklıma takıldı.

Siz dolgu yaptırdıysanız memnun kaldınız mı? Gerçekten o kadar fark ediyor mu?

Ben nazolabial bölgeye dolgu yaptırdım, yüzüm anında dinlenmiş gibi oldu. Çok doğal duruyor, kimse anlamadı bile. Bence doğru doktoru bulduğunda gerçekten değiyor.

Oyla 0
İlk başta kararsızdım ama yaptırdıktan sonra pişman olmadım. Yüzüm daha dolgun, sağlıklı görünüyor. Doğru dozda yapıldığında hiç yapay durmuyor.

Oyla 0
Ben sadece dudak dolgusuna cesaret ettim. Sonuç çok güzel oldu ama aşırıya kaçmamak önemli. Az miktar bile büyük fark yaratıyor, abartıya gerek yok.

Oyla 0
Bence kesinlikle değer ama iyi bir uzman şart. Doğal sonuç istiyorsan doktoruna “abartı istemiyorum” demelisin. O zaman yüzün dengeleniyor, yapay durmuyor.

Oyla 0
Ben göz altı dolgusu yaptırdım, yıllardır makyajla kapatamadığım morluklar gitti. Cildim aydınlandı, daha genç görünüyorum. Herkeste işe yarayabilir ama doktor önemli.

Oyla 0
Geri
Üst Alt