Dudak Dolgusu Yaptırınca Konuşma veya Gülüş Değişiyor mu?

Elvan Demiroğlu

Kayıtlı Üye
İlk defa dudak dolgusu yaptırmayı düşünürken en çok korktuğum şeylerden biri, gülüşümün ya da konuşmamın değişmesi oldu. Çünkü bazen görüyorum, bazı kişilerde dudak o kadar şiş oluyor ki, gülünce doğal bir ifade kalmıyor. Birkaç arkadaşıma sordum, kimisi “hiç fark etmedim” dedi, kimisi “gülüşüm biraz farklı oldu” dedi.

Dudak yapım ince ama şekli düzgün, sadece biraz dolgunluk istiyorum. Ancak doğal halimi tamamen kaybetmek istemem. Doktorla görüştüğümde “az dozla başlanırsa hiçbir mimik değişmez” dedi ama yine de emin olamadım. Dudaklar sonuçta yüzün en hareketli bölgesi, bir miktar fark olması normal mi acaba?

Bazı kadınlarda sadece ilk günlerde gülüş sertleşiyormuş, sonra dolgu oturunca geçiyormuş.

Sizce dudak dolgusu gülüşü veya konuşmayı değiştirir mi? Deneyenler nasıl bir fark yaşadı?

Benim gülüşüm hiç değişmedi. Sadece ilk iki gün ödemden dolayı biraz gergin hissettim, sonra tamamen geçti. Şu an kimse dolgu yaptırdığımı anlamıyor bile.

Oyla 0
İlk hafta dudaklarım sertti, gülümsemem biraz zor oluyordu ama bir hafta sonra normale döndü. Dolgu oturdukça yüz ifadesi de yumuşuyor, korkmaya gerek yok.

Oyla 0
Ben konuşmamda fark etmedim ama gülüşüm biraz daha belirgin oldu. Dudak hattı dolgunlaşınca yüz ifadesi güzelleşiyor. Doğal kalmak istiyorsan az doz yeterli.

Oyla 0
Bende ilk birkaç gün hafif değişiklik vardı ama sonra tamamen normale döndü. Dolgu yeni yapıldığında kaslar alışkın olmuyor, sonradan uyum sağlıyor.

Oyla 0
Konuşma değişikliği sadece ilk günlerde olabiliyor. Şişlik inince dudak hareketleri tamamen normale dönüyor. Şu anda çok doğal, gülüşüm bile daha estetik duruyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt