En İyi Isı Koruyucu Sprey – 2025 Kullanıcı Yorumları

Ayşe Babacan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Saçlarımı her gün maşa veya düzleştirici ile şekillendiriyorum. Uzun süredir aynı ısı koruyucu sprey kullanıyordum ama artık etkisinin azaldığını hissediyorum. Saç kırıkları arttı, parlaklığı kayboldu.

Geçen ay kuaförüm bana yeni bir ısı koruyucu önerdi. İlk başta “Ne farkı olabilir ki?” diye düşündüm ama fark ettim: Saçım daha yumuşak, elektriklenme azaldı ve şekil verme sürem kısaldı. Tabii bu benim deneyimim, belki de saç tipim ile ilgilidir.

Şimdi merak ediyorum: Siz hangi ısı koruyucu spreyi kullanıyorsunuz? Fiyat/performans açısından memnun kaldığınız ürün var mı?

Özellikle 2025’in en iyi ısı koruyucu spreylerini deneyenler varsa yorumlarınızı bekliyorum. Amacım hem saçlarımı korumak hem de fön ve maşa sonrası daha parlak görünmesini sağlamak.

Kısacası, sizin için “en iyi ısı koruyucu” hangisi?

Ben yaklaşık 6 aydır L’Oréal Professionnel Absolute Repair ısı koruyucu kullanıyorum. Maşa öncesi mutlaka uyguluyorum ve bence en büyük fark, saç uçlarımda sertleşme olmaması. Daha önce kullandığım bir sprey saçı yapış yapış yapıyordu, bu ise hafif ve kokusu çok güzel. Fiyat olarak biraz yüksek ama bana göre kesinlikle değer.

Oyla 0
Benim favorim Watsons’ta satılan uygun fiyatlı bir marka: Syoss Heat Protect. Günlük fön ve düzleştirme yapıyorum, yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Saçım ince telli olmasına rağmen kolay elektriklenmiyor. Hatta kuaförüm bile saçımın yıpranmadığını fark etti. Uygun fiyatlı bir şey arayanlara tavsiye ederim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt