Gratis & Watsons Saç Etkinliğine Giden Var mı? Gerçekten Faydalı mıydı?

İlayda Özmen

Kayıtlı Üye
Geçen hafta sonu şehir merkezinde bir Gratis & Watsons Saç Etkinliği vardı, sosyal medyada herkes paylaşmış. Maalesef ben katılamadım ama videolarda gördükçe merakım arttı. Ücretsiz saç analizi, deneme ürünleri ve bakım tüyoları verildiğini duydum. Gerçekten faydalı bir etkinlik miydi, yoksa sadece tanıtım amaçlı mıydı bilmiyorum.

Bir arkadaşım katılmış, “uzmanlar saç tipine göre ürün önerisi yapıyor, örnek ürünler de veriyorlar” dedi. Bazen bu tarz etkinliklerde kalabalık çok oluyor, doğru düzgün bilgi alınamıyor. Ama diğer yandan yeni ürünleri denemek ve saç analizi yaptırmak da güzel bir fırsat gibi duruyor.

Ben kendi saç tipimi hâlâ tam çözemedim. Belki bu tarz etkinlikler sayesinde doğru bakımı bulabilirim.

Aranızda giden var mı? Gratis & Watsons saç etkinliği gerçekten işe yarıyor mu, yoksa sadece promosyon etkinliği gibi mi geçiyor?

Ben katıldım, beklediğimden çok daha faydalıydı. Saç analizi cihazla yapıldı, saç kökümün yağ oranını bile gösterdiler. Ürün önerileri de gayet yerindeydi.

Oyla 0
Etkinlik güzeldi ama biraz kalabalıktı. Yine de saç tipime göre bakım önerisi aldım, deneme boy ürünler de verdiler. Katılmaya değerdi bence.

Oyla 0
Ben geçen yılki etkinliğe gitmiştim. Yeni çıkan ürünleri denemek için harika bir fırsat. Görevliler çok ilgiliydi, saç dökülmesine özel tavsiyeler verdiler.

Oyla 0
Etkinlik keyifliydi, özellikle doğal içerikli markaları tanımak güzeldi. Sadece sıra beklemek biraz yorucuydu ama sonunda iyi bilgiler edindim.

Oyla 0
Ben de gitmiştim. Saç analizi çok ilgimi çekti, sonuçlar gerçekten doğruydu. Üstelik kullandığım ürünleri gözden geçirmem gerektiğini fark ettim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt