Herbal Essences Argan Yağı İçeren Şampuan Saçları Gerçekten Parlatıyor Mu?

Sibel Aydeniz

Kayıtlı Üye
Saçlarıma parlaklık verecek uygun fiyatlı bir şampuan arayışındaydım çünkü boyalı saçlar genelde matlaşmaya meyilli oluyor. Herbal Essences Argan Yağı İçeren şampuanı da çok övüyorlar; “argan yağı sayesinde saçları parlatıyor” diye herkes yazıyor. Ben de meraktan alıp denedim ama sonuçlar biraz karışık geldi.

İlk yıkamada saçlarım gerçekten daha parlak görünüyordu. Işıkta o yansıma hissi hoşuma gitti. Elektriklenme de biraz azalmış gibiydi. Ama birkaç yıkamadan sonra aynı parlaklığı her zaman yakalayamadım. Özellikle ikinci gün saçlarım biraz daha mat ve cansız göründü. Bu da insanı “acaba sadece ilk etki mi bu?” diye düşündürüyor.

Aynı zamanda saçlarım biraz daha yumuşak hissediyor ama bazen ufak bir ağırlaşma da oluyor gibi geldi. Belki ürünün yağ içeriği bunda etkili olabilir. Yine de uygun fiyatlı bir ürün olduğu için beklentimi ortalama tutmuştum ama “sürekli parlak saç” için yeterli mi emin olamıyorum.

Kullanım miktarı ya da başka bir ürünle kombinasyon fark yaratır mı, onu da merak ediyorum.

Herbal Essences argan yağı içeren şampuan saçlara gerçekten kalıcı parlaklık veriyor mu?

Ben bunu severek kullanıyorum. İlk başta saçlarım gerçekten parlak oluyor ama birkaç gün sonra matlaşıyor. Yine de genel parlaklık seviyesi bence güzel.

Saçlarım ince telli ve bazen ağırlaştırıyor gibi oluyor. Ama parlaklık veriyor; sadece kalıcı olması için saç bakım yağlarıyla desteklemek gerekiyor bence.

Ben bu ürünü krem ve bakım yağım ile birlikte kullanıyorum. Böylece hem parlaklık kalıcı oluyor hem de saçlar daha yumuşak duruyor. Tek başına bazen yeterli olmayabiliyor.

Parlaklık veriyor ama gerçekten sürekli değil. Bazen ikinci yıkamada aynı etkiyi alamıyorum. Uygun fiyatlı ve idare eder bir ürün.

Geri
Üst Alt