Son zamanlarda saç maşası ve fönü sık kullanmaya başladım ama saç tellerimde biraz sertlik ve ağırlık hissediyorum. Özellikle ısıya karşı koruyucu sprey kullandığım günlerde saçlarımın daha çabuk sönmesi dikkatimi çekti. Acaba bu spreyler gerçekten koruma sağlarken aynı zamanda saçı mı ağırlaştırıyor, yoksa yanlış mı kullanıyorum?
Kullandığım bir ürün vardı, ilk başta harika kokuyordu ama birkaç saat sonra saçım sanki yağlanmış gibi duruyordu. Sanırım formülü çok yoğundu. İnternette “hafif formüllü, doğal içerikli ısı koruyucular” aradım ama herkes farklı bir marka öneriyor.
Bazıları “Urban Care çok hafif” diyor, bazıları “Gliss saçta kalıntı bırakıyor” diyor. Deneme yanılma yapmak istemiyorum, çünkü saçım ince telli ve hemen şekli kayboluyor.
Sizce ısıya karşı spreyler saçı ağırlaştırıyor mu? Hangi marka gerçekten hafif ve doğal bir etki bırakıyor?
Kullandığım bir ürün vardı, ilk başta harika kokuyordu ama birkaç saat sonra saçım sanki yağlanmış gibi duruyordu. Sanırım formülü çok yoğundu. İnternette “hafif formüllü, doğal içerikli ısı koruyucular” aradım ama herkes farklı bir marka öneriyor.
Bazıları “Urban Care çok hafif” diyor, bazıları “Gliss saçta kalıntı bırakıyor” diyor. Deneme yanılma yapmak istemiyorum, çünkü saçım ince telli ve hemen şekli kayboluyor.