Kablosuz Saç ve Sakal Tıraş Makinesi Önerisi – Uzun Şarj Süresi Olan Model Arıyorum

Bilal Şahin

Kayıtlı Üye
Selam beyler,

Benim en büyük sıkıntım şu: Kullandığım tıraş makinelerinin şarjı çok çabuk bitiyor. Saçımı yarıda bırakmak zorunda kaldığım bile oldu. O yüzden artık kablosuz ama güçlü ve uzun şarj süresine sahip bir saç sakal makinesi arıyorum.

Daha önce Philips’in giriş seviyesi bir modelini kullanıyordum ama motoru güçlü değildi, saç keserken sürekli takıldı. Braun’un eski bir modelini de denedim, onun da bıçakları çok çabuk köreldi. Açıkçası biraz daha profesyonel bir cihaz almak istiyorum. İnternette gördüğüm kadarıyla Wahl ve Andis gibi markaların şarjlı makineleri çok övülüyor. Ama fiyatları yüksek olduğu için emin olamıyorum.

Benim saçım sert telli, çabuk uzuyor. Sakalım orta gürlükte. Bıyığım da düzenli kesilmediğinde çok dağınık görünüyor. O yüzden bana hem güçlü motorlu hem de detaylarda hassas kesim yapabilen bir makine lazım. Ayrıca kablosuz kullanım süresi en az 1 saat olmalı ki rahat rahat saç ve sakalımı aynı anda yapabileyim.

Siz hangi modeli kullanıyorsunuz? Gerçekten uzun şarj süresi sunan, kesim kalitesi yüksek bir tıraş makinesi önerebilir misiniz? Özellikle deneyip memnun kaldığınız modelleri paylaşırsanız çok işime yarar.

Benim tercihim Braun MGK 9 serisi oldu. Kablosuz kullanım süresi gerçekten çok uzun. Tam şarjla yaklaşık 2 hafta rahat gidiyor. Saç kesiminde başarılı, sakalda çok düzgün sonuç veriyor. Bıyık için de ince detay başlığı var, iş görüyor. En sevdiğim yanı bıçaklarının paslanmaz çelik olması, uzun süre keskin kalıyor. Fiyatı biraz yüksek ama çok yönlü olduğu için tek makineyle tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor.

Oyla 0
Ben kablosuz makinede Wahl’ın Cordless Magic Clip modelini kullanıyorum. Şarj süresi çok iyi, motoru da oldukça güçlü. Saç keserken hiç zorlanmıyor, kalın telli saçımı bile rahat alıyor. Sakalda da gayet başarılı ama biraz iri olduğu için detaylarda küçük aparat lazım oluyor. Dayanıklılık açısından çok güvenilir. Uzun şarj arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.

Oyla 0
Kablosuz kullanımda ben Philips Series 7000 kullanıyorum. Şarjı uzun gidiyor, ayrıca hızlı şarj özelliği var. Sakal kesiminde çok başarılı, özellikle kısa boyda çok düzgün alıyor. Saçta da iş görüyor ama çok uzun saçta biraz zorlanıyor. Evde kullanım için pratik, temizliği de kolay. Hafif olduğu için uzun süre elde tutunca bile yormuyor. Bence kablosuz kullanım için ideal.

Oyla 0
Geri
Üst Alt