Ceyda Güler
Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar,
Saç rengimi değiştirmek istiyorum ama kafamda deli sorular...
Uzun süredir koyu kahverengi saçlara sahibim ve bu defa biraz daha iddialı bir renge geçmek istiyorum. Tahmin ettiğiniz gibi, hedefim kırmızı saç!
Renk olarak hep çok ilgimi çekmiştir, ama kullanımı kolay olur mu bilmiyorum. Ten rengim kumral, yani ne çok açık ne çok koyu. Kendimde hayal edince fena durmaz gibi geliyor ama bazen görüyorum, bazılarına gerçekten çok güzel yakışıyor, bazılarına da hiç olmamış gibi duruyor.
Bir de tabii işin teknik tarafı var:
Kendim mi boyasam, yoksa kuaföre mi gitsem?
Koyu kahveden geçiş zor olur mu?
Kırmızı rengin çok çabuk akıp solduğu söyleniyor, bu doğru mu?
Bu rengi deneyen, geçiş yapan veya benzer bir karar sürecinden geçen varsa fikirlerinizi gerçekten duymak isterim.
Hem yakışır mı, hem de kullanımı nasıl olur, biraz akıl verirseniz çok mutlu olurum.
Saç rengimi değiştirmek istiyorum ama kafamda deli sorular...
Renk olarak hep çok ilgimi çekmiştir, ama kullanımı kolay olur mu bilmiyorum. Ten rengim kumral, yani ne çok açık ne çok koyu. Kendimde hayal edince fena durmaz gibi geliyor ama bazen görüyorum, bazılarına gerçekten çok güzel yakışıyor, bazılarına da hiç olmamış gibi duruyor.
Bir de tabii işin teknik tarafı var:
Bu rengi deneyen, geçiş yapan veya benzer bir karar sürecinden geçen varsa fikirlerinizi gerçekten duymak isterim.
Hem yakışır mı, hem de kullanımı nasıl olur, biraz akıl verirseniz çok mutlu olurum.