Selülit sorunum yıllardır var ama özellikle pandemi döneminde hareketsiz kaldığımda iyice belirginleşti. Krem, masaj, spor… her şeyi denedim ama bir türlü istediğim gibi bir sonuç alamadım. Bir gün Instagram’da kuru fırçalama tekniği karşıma çıktı. Fırçayı yukarı doğru, dairesel hareketlerle kullanmak gerekiyormuş. Denedim. Başlarda cildim biraz kızardı ama sonradan alıştı.
3 hafta düzenli uyguladım. Gerçekten kan dolaşımı hızlandı, cildim daha canlı görünmeye başladı. Ama selülit görünümünde fark oldu mu? Açıkçası tam emin değilim. Belki diğer yöntemlerle birlikte kullanınca daha etkili olur.
Sizce kuru fırçalama selülit için gerçekten işe yarıyor mu, yoksa sadece geçici bir his mi veriyor?
3 hafta düzenli uyguladım. Gerçekten kan dolaşımı hızlandı, cildim daha canlı görünmeye başladı. Ama selülit görünümünde fark oldu mu? Açıkçası tam emin değilim. Belki diğer yöntemlerle birlikte kullanınca daha etkili olur.
Sizce kuru fırçalama selülit için gerçekten işe yarıyor mu, yoksa sadece geçici bir his mi veriyor?