Küt Saçtan Sıkılanlar Ne Tarz Bir Değişiklik Yaptı?

Hatice Baykar

Kayıtlı Üye
Küt saç kestirdiğimde çok memnundum, düzenli, şık, tertemiz duruyordu. Ama aradan birkaç ay geçti ve artık biraz sıkılmaya başladım. Aynada hep aynı görüntü. Uzatmaya çalışsam ara boyda garip duruyor, kestirsem yine aynı model.

Küt saçtan farklı ama çok radikal olmayan bir değişiklik arıyorum. Kat mı ekletsem, perçem mi kestirsem bilemedim. Bazı kadınlarda küt saçın önünü uzatıp arkayı kısa bırakıyorlar, o model güzel duruyor ama benim yüzüm yuvarlak olduğu için riskli olabilir.

Küt saçı seven ama artık yenilik isteyenler ne yapıyor?

Küt kesimden sıkıldığınızda nasıl bir değişiklik size iyi geldi?

Ben önleri biraz uzattırdım, arka kısmı kısa bıraktım. Yine küt ama daha hareketli duruyor. Ufak değişiklik bile fark yaratıyor.

Oyla 0
Perde kahkül eklettim, bambaşka biri oldum. Küt saçla birleşince çok modern duruyor. Yüze yumuşaklık katıyor.

Oyla 0
Katlı küt model dene, saç uçlarını çok az katlandırınca hacim geliyor. Ben öyle yaptım, artık sıkıcı durmuyor.

Oyla 0
Küt saçtan sıkıldım, omuz hizasına uzattım. Biraz ara makasla uçları incelttim, daha doğal ve dağınık bir havası oldu.

Oyla 0
Ben renk değişikliğine gittim. Küt saç + balyaj gerçekten fark ettiriyor. Kestirmeden de yenilenmiş gibi hissettiriyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt