Meme Dikleştirme ile Büyütme Aynı Anda Yapılır Mı, Sonuç Daha Kalıcı Olur Mu?

Tansu Doğan

Kayıtlı Üye
Bu konuda en çok kafa karıştıran şeylerden biri, iki işlemin aynı anda yapılıp yapılamayacağı. Bazı doktorlar “daha estetik sonuç veriyor” diyor, bazılarıysa “ayrı ayrı yapmak daha güvenli” diyor.

Benim gibi hem sarkıklık hem hacim kaybı yaşayan biri için meme dikleştirme ve büyütme kombinasyonu aslında mantıklı görünüyor. Çünkü biri şekli düzeltirken diğeri dolgunluk sağlıyor.

Doktorların açıklamasına göre bu iki işlem aynı seansta yapılabiliyor. Ancak sarkma seviyesi yüksekse, önce dikleştirme yapılıp ardından büyütme önerilebiliyor.

Tek seansta yapıldığında sonuç daha bütün ve dengeli oluyormuş, ayrıca iyileşme süreci de tek seferde atlatılıyormuş.

Benim hedefim uzun ömürlü, doğal ama dolgun bir görünüm. Eğer tek seferde bunu elde etmek mümkünse gerçekten harika olur.

Peki sizce iki işlemi bir arada yaptırmak daha mantıklı mı, yoksa ayrı ayrı yapmak uzun vadede daha güvenli mi?

Ben ikisini aynı anda yaptırdım. Sonuç çok doğal oldu. Hem dikleşme hem dolgunluk birlikte sağlanınca görüntü dengeli duruyor. Tek iyileşme süreci yaşamak da avantaj.

Oyla 0
Ben önce dikleştirme yaptırdım, bir yıl sonra protez eklettim. Tek seansta yapmak kolay ama bazen cilt hazır değilse doktor ikiye ayırıyor.

Oyla 0
İki işlem aynı anda yapılabiliyor ve kalıcılığı gayet iyi. Ben kombine ameliyat oldum, sonuç hem estetik hem uzun ömürlü. Cilt durumu uygunsa tek seferde yapmak avantajlı.

Oyla 0
Çözüm
Arkadaşım tek seferde yaptırdı, görüntüsü çok güzel. Ama sarkma fazlaysa doktor genelde iki aşamada yapmayı tercih ediyor. Kişiye göre değişiyor.

Oyla 0
Ben de tek seansta yaptırdım, iyileşme süreci bir tık daha uzun sürdü ama sonuç mükemmel oldu. Hem dolgun hem dik duruyor, gerçekten değiyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt