Handan Korkmaz
Kayıtlı Üye
Yaz yaklaşıyor ve mezuniyet sezonu resmen kapıda! Her yıl bu dönem geldiğinde sosyal medyada topuz, dalga, örgü modelleri yağmur gibi düşüyor. Bizim toplulukta da bu enerji var, o yüzden düşündüm: Neden bir “En İyi Topuz Yarışması” düzenlemiyoruz? Herkes kendi yaptığı ya da kuaförünün hazırladığı modeli paylaşsın! Hem fikir alışverişi olur hem ilham dolu bir akış çıkar.
Ben geçen yıl kendi topuzumu evde yapmaya çalışmıştım. O kadar uğraştım ki, sonunda kolum ağrımıştı. Ama YouTube’daki bir videodan denediğim örgülü dağınık topuz, beklediğimden güzel olmuştu. Üstelik fotoğraflarda çok doğal duruyordu. Bu sene daha profesyonel bir şey denemek istiyorum ama karar veremedim.
Belki bu yarışma sayesinde herkes birbirine model önerir.
Siz de mezuniyet saç modelinizi paylaşır mısınız? Hadi bakalım, kiminki en çok beğeni alacak?
Ben geçen yıl kendi topuzumu evde yapmaya çalışmıştım. O kadar uğraştım ki, sonunda kolum ağrımıştı. Ama YouTube’daki bir videodan denediğim örgülü dağınık topuz, beklediğimden güzel olmuştu. Üstelik fotoğraflarda çok doğal duruyordu. Bu sene daha profesyonel bir şey denemek istiyorum ama karar veremedim.
Belki bu yarışma sayesinde herkes birbirine model önerir.
Siz de mezuniyet saç modelinizi paylaşır mısınız? Hadi bakalım, kiminki en çok beğeni alacak?