Morfose Saç Spreyin Kalıcılığı Nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Salih

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Türkiye’deki birçok profesyonel berberin sıklıkla kullandığı Morfose markasına ait saç spreyini incelemeye başladım. Açıkçası daha önce birçok farklı markayı denedim ama bu turuncu şişedeki Morfose saç spreyini hiç kullanmamıştım. Ürünle ilgili bazı şüphelerim olduğu için hep geri planda bırakmıştım.

Ancak son dönemde özellikle ithal saç spreyi fiyatlarının oldukça artması nedeniyle, bütçeme daha uygun ama performansı da iyi olan bir ürün arayışına girdim. Bu süreçte "Morfose Turuncu Saç Spreyi" tekrar karşıma çıktı ve artık değerlendirmeyi düşünüyorum.

Ama kafama takılan bazı sorular var:

👉 Bu ürün, verilen saç modelini uzun süre sabit tutabiliyor mu?
👉 Kullananlar saçta kepeklenme ya da birikme problemi yaşadı mı?
👉 Özellikle yerli spreylerde bazen yaşanan sertleşme ve pul pul dökülme sorunları bunda da oluyor mu?

Daha önce bu spreyi kullanmış olan arkadaşlardan gerçek kullanıcı deneyimi duymak beni çok mutlu eder. Karar vermeden önce fikirlerinizi almak istiyorum.
Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim 🙏

Uzun zamandır kullanıyorum kalıcılık konusunda başarılı ama nemli havalarda o kadar etkili uzun süre kalmıyor.

Oyla 0
Bende dışarıya çıkmadan önce kıvırcık saçları düzleştirdikten sonra kullanıyorum benim saçlara çok güzel kalıcılık verdiği gibi uzun saatler modeli sabitliyor.

Oyla 0
Morfose’un turuncu saç spreyini yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Bence fiyatına göre performansı gayet iyi. Saça verdiğin şekli uzun süre koruyor, özellikle kısa ve orta uzunluktaki saçlarda etkisi daha net belli oluyor.

Kepek konusuna gelirsek, ben doğru şekilde kullanınca sorun yaşamadım ama çok yakından ve fazla miktarda sıkıldığında saçta kalıntı bırakabiliyor. Yıkamayla kolayca çıkıyor ama saç diplerine fazla uygulamamaya dikkat etmeni öneririm.

İthal markalara göre gayet yeterli bence. Özellikle günlük kullanımda iş görüyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt