Saç Analizi Etkinliği Deneyimim – Gerçekten Fark Yaratıyor mu?

Kevser Altun

Kayıtlı Üye
Geçen hafta sonu bir markanın düzenlediği saç analizi etkinliğine katıldım ve hayatımda ilk kez saç köklerimi mikroskopla gördüm. Açıkçası o kadar detaylı bir analiz beklemiyordum. Uzman saç derimi büyüterek ekranda gösterdi; bazı bölgelerde yağlanma, bazılarında kuruluk vardı. Benim hep kuru sandığım saç derim meğer karma yapılıymış!

Bunun üzerine bana özel bir bakım rutini önerdiler. “Her gün yıkama, haftada bir peeling yap, ısı koruyucu kullan” gibi tavsiyeler verdiler. Gerçekten çok bilgilendiriciydi. Hatta saçımın neden döküldüğünü bile anladık; stres ve yanlış şampuan seçimi. Şimdi önerilen ürünleri kullanmaya başladım ve farkı şimdiden hissediyorum.

Eskiden saç bakımını sadece kozmetik olarak düşünürdüm ama bu analizden sonra anladım ki saç derisi sağlığı, her şeyin başlangıcı.

Sizce bu tarz analizler gerçekten fark yaratıyor mu, yoksa sadece satış amaçlı mı yapılıyor?

Ben de saç analizi yaptırmıştım, çok faydalı oldu. Yıllardır yanlış şampuan kullanıyormuşum. Saç derim aşırı kuruydu, doğru ürünü bulunca dökülmem azaldı.

Oyla 0
Bence çok işe yarıyor. Benim saç derimde kepek problemi vardı, analizde fark edildi. Önerilen ürünleri kullandım, sonuç harika oldu. Tavsiye ederim.

Oyla 0
İlk başta gereksiz gelmişti ama gerçekten bilgi verici. Saç kökümü büyüterek görünce neden döküldüğünü anladım. Doğru bakım yapınca saçım canlandı.

Oyla 0
Ben de katıldım, uzmanlar çok ilgiliydi. Saç derisi analizinden sonra bakım rutinimi tamamen değiştirdim. Ürün satışı da vardı ama baskı yapmadılar.

Oyla 0
Saç analizi yaptırmak farkındalık yaratıyor. Ben sadece ürün değil, saç yıkama sıklığımı bile değiştirdim. Ciddi fark etti, saçım daha güçlü hissettiriyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt