Son zamanlarda saçımı sık sık düzleştiriyorum ama fark ettim ki uçlarda ciddi kuruma ve kırıklar başladı. Eskiden sadece ısı ayarına dikkat ediyordum, “koruyucu ürün sürmeden de olur” diyordum. Fakat şimdi anladım ki düzleştirici ısısı sandığımdan çok daha etkiliymiş.
Şimdi aklımdaki soru şu: Gerçekten koruyucu ürün şart mı, yoksa abartılıyor mu?
Arkadaş çevremde herkes farklı söylüyor. Biri “koruyucu sprey olmadan saç mahvolur” diyor, diğeri “zaten işe yaramıyor” diyor.
Benim saçım ince telli, hızlı yağlanıyor. Ağır ürünler kullandığımda hacim tamamen gidiyor. Bu yüzden bana hafif, doğal ve gerçekten koruyucu bir şey lazım.
Bazı markalar 230°C’ye kadar koruma sağladığını söylüyor ama o kadar fark ediyor mu emin değilim.
Sizce düzleştirici öncesi mutlaka koruyucu ürün kullanılmalı mı? Eğer evetse hangi ürün saçı ağırlaştırmadan işe yarıyor?
Şimdi aklımdaki soru şu: Gerçekten koruyucu ürün şart mı, yoksa abartılıyor mu?
Arkadaş çevremde herkes farklı söylüyor. Biri “koruyucu sprey olmadan saç mahvolur” diyor, diğeri “zaten işe yaramıyor” diyor.
Benim saçım ince telli, hızlı yağlanıyor. Ağır ürünler kullandığımda hacim tamamen gidiyor. Bu yüzden bana hafif, doğal ve gerçekten koruyucu bir şey lazım.
Bazı markalar 230°C’ye kadar koruma sağladığını söylüyor ama o kadar fark ediyor mu emin değilim.