Saç Ekimi Yaptırdıktan Sonra PRP Gerçekten Gerekli Mi?

Cem Işık

Kayıtlı Üye
Saç ekimi yaptırdıktan sonra PRP konusu sürekli karşıma çıkıyor. Klinik ilk günden itibaren PRP’yi önerdi ama bunun gerçekten gerekli mi yoksa ek gelir mi olduğu konusunda kafam net değil. İnternette bazıları “PRP yaptırmasaydım olmazdı” diyor, bazıları ise “hiç gerek yok” diye yazmış. Bu kadar farklı yorum olunca insan neye inanacağını şaşırıyor.

Şu an 4. aydayım. Şok dökülme büyük ölçüde bitti ama çıkışlar hâlâ zayıf. PRP’nin bu süreci hızlandıracağı söyleniyor ama gerçekten bunu yaşayan var mı merak ediyorum. Çünkü beklentiye girip sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Eğer gerçekten büyük fark yaratıyorsa yaptırırım ama sadece psikolojik bir destekse bilmek isterim.

Saç ekimi sonrası PRP yaptırmak gerçekten gerekli mi yoksa abartılıyor mu?

Ben PRP yaptırdım ama “olmazsa olmaz” demem. Saçlarım zamanla çıktı. PRP belki biraz destek oldu ama ana etken zaman.

Oyla 0
PRP yaptırmadım, sonuçlar yine de gayet iyi. O yüzden şart değil. Kliniklerin biraz fazla önermesinin ticari yönü de var.

Oyla 0
PRP bana psikolojik olarak iyi geldi. Çıkışları hızlandırdı mı bilmiyorum ama saçlar daha canlı oldu gibi hissettim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt