Saç Uzatma Yöntemleri Arasında Soğan Suyu Kullanan Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meri

Kayıtlı Üye
Selam dostlar,

Saç uzatma yolunda soğan suyunun mucizevi etkilerini tecrübe eden var mı acaba? Ayrıca, Saracoğlu'nun lavanta çayıyla ilgili deneyimlerini ve önerilerini merak ediyorum. Sizden gelen geri bildirimlerle yoluma devam etmek isterim.

Şimdiden teşekkürler!

Saçların dökülmesiyle baş ettiğim bir dönemde kullanmıştım bu karışımı. Kokusu oldukça rahatsız ediciydi, bu yüzden içine lavanta yağı ekliyordum. Ne kadar süre kullandığıma dair net bir hatıram yok, ancak saçlarımı yumuşacık ve parlak hale getirdiği kesin.

Bugün saçlarıma lavanta suyu uyguladım, yarın ise soğan suyunu deneyeceğim. Umarım uzatıcı etkisi olur. Sonuçları düzenli olarak günlük olarak paylaşacağım, saçımın uzunluğunu ölçtüm ve her hafta ne kadar uzadığını not alacağım.

Saçlarımı son derece güzel bir şekilde şekillendirmiştim, ancak kokusu gerçekten etkileyiciydi. Özellikle düzleştirirken, hatta bir keresinde yağmur altında kaldığımda ıslanınca kokusu daha da belirginleşiyordu. Otobüste yanıma oturanlar bile rahatsızlık duyup başka bir yere oturuyorlardı. Boyadıktan sonra bu koku iyice arttı, artık hiç kullanılamaz hale gelmişti, kokusundan utanıyordum. :D

Geri
Üst Alt