Saç Uzatmaya Yardımcı En İyi Şampuan ve Serum Önerileri

Işıl

Kayıtlı Üye
Saçımı yıllardır omuz hizasında kullanıyorum ama artık daha uzun saç istiyorum. Ne yaparsam yapayım saçım belli bir noktadan sonra uzamıyor, uçları kırılıyor ve kestirmek zorunda kalıyorum. İnternette araştırdığımda saç uzatmaya yardımcı şampuan ve serumların çok popüler olduğunu gördüm. Özellikle saç köklerini besleyen içeriklerin saçın daha hızlı ve sağlıklı uzamasına destek olduğu söyleniyor.

Piyasada en çok öne çıkan ürünler arasında Bioxcin Quantum, Vichy Dercos Energisant, Ducray Anaphase+, Elseve Dream Long, Kerastase Resistance Extentioniste Serum, OGX Biotin & Collagen gibi seçenekler var. Bazılarının saç köklerini güçlendirdiği, bazılarının ise kırıkları önleyerek saçın uzama sürecini desteklediği söyleniyor.

Benim merak ettiğim şey şu: Bu ürünler gerçekten saçın uzamasını hızlandırıyor mu, yoksa sadece daha sağlıklı uzamasına mı yardımcı oluyor? Çünkü kimileri mucize gibi anlatsa da kimileri fark etmediğini söylüyor.

👉 Sizce saç uzatmak için hangi şampuan ve serum en etkilisi?

Ben Elseve Dream Long serisini kullandım. Saçımı mucizevi şekilde uzatmadı ama kırıkları azalttı. Saçımı kestirmek zorunda kalmadığım için daha hızlı uzamış gibi oldu. Düzenli kullanım çok önemli.

Oyla 0
Benim tercihim Vichy Dercos Energisant oldu. Saç dökülmem azaldı, köklerim güçlendi. Saç uzaması daha sağlıklı hale geldi. Özellikle ince telli saçlarda fark yaratıyor.

Oyla 0
Bioxcin Quantum Serum kullandım. Düzenli kullanımda saç tellerim kalınlaştı ve saçım çok daha canlı göründü. Uzama sürecinde ciddi katkısı oldu.

Oyla 0
Ben Kerastase Resistance Extentioniste Serum tercih ettim. Profesyonel bir ürün, fiyatı yüksek ama saçımın uzama hızını artırdı. Ayrıca saç uçlarım daha az kırılıyor.

Oyla 0
Ben doğal içerikli ürünlere yöneldim. OGX Biotin & Collagen kullandım, saçım daha güçlü oldu. Uzama sürecinde biotin içeren ürünler çok faydalı.

Oyla 0
Benim favorim Ducray Anaphase+ Şampuan. Dermatoloğum önerdi. Saçımın dökülmesi azaldı ve daha hızlı uzamaya başladı. Düzenli kullanım şart.

Oyla 0
Geri
Üst Alt