Kullanıcı Yorumları Siveno %100 Doğal Fitokompleks Şampuan

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
Siveno %100 Doğal Fitokompleks Şampuan.webp
Siveno %100 Doğal Fitokompleks Şampuan
ile saçlarınıza doğadan gelen saf bir dokunuş yapın. Bitki özlerinden elde edilen özel formülü, saç tellerinizi kökten uca beslerken aynı zamanda saç derinize doğal bir denge kazandırır. Kimyasal içeriklerden tamamen arındırılmış yapısı, saç ve saç derisi için güvenli bir bakım sunar.

Sülfat, paraben ve silikon içermeyen bu doğal şampuan, saçların doğal nemini koruyarak kuruluğu ve matlığı önlemeye yardımcı olur. Düzenli kullanımda saç dökülmesinin önüne geçer, saç köklerini güçlendirir ve daha canlı, daha sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlar.

Hassas saç derisi yapısına sahip olanlar için özel olarak geliştirilmiş bu ürün, saçlarınızı yormadan temizler ve onarıcı etkisiyle doğal parlaklık kazandırır. Yoğun ama hafif yapısıyla saçlarınıza ağırlık yapmadan etkili bir bakım sunar.

%100 doğal içerikleriyle güvenle kullanabileceğiniz bu şampuan, aynı zamanda benzersiz bitkisel kokusuyla duş keyfinizi zenginleştirir. Saçınıza zarar vermeden bakım yapmak, doğanın gücünden faydalanmak istiyorsanız, doğru adres: Siveno Doğal Fitokompleks Şampuan.

Bu şampuanı kullandıktan sonra saç dökülmem azaldı ve saçlarım daha dolgun hissettiriyor. Siveno'nun doğallığını hissetmek gerçekten harika. Saç derimdeki kaşıntı ve tahriş azaldı, saçlarım daha canlı ve sağlıklı. Kimyasal içermemesi benim için büyük bir artı.

Temiz içerikli bir şampuan ararken bu ürünü denemeye karar verdim ve sonuçlar beni oldukça etkiledi. Saç diplerini mükemmel şekilde kirden arındırıyor ve saçımı hiç sertleştirmedi. Uçlarına keşfettiğim başka bir markanın saç kremini kullanarak diplerinde yumuşak kalmasını sağlıyorum. Ayrıca saçımı çok parlak göstermesinin yanı sıra sağlıklı saçlara sahip olduğumu hissettiriyor. Normalde saçlarım bir günde yağlanırken, bu şampuanı kullandığımdan beri iki günde bile zor yağlanıyor. Gerçekten çok memnun kaldığım için denemeye değer şampuandır.

Siveno’nun bu şampuanını yaklaşık 1,5 aydır düzenli kullanıyorum. İlk başta doğal içerikli olduğu için çok beklentiye girmemiştim ama açıkçası etkisi beni şaşırttı. Saç derim normalde çok hassas, özellikle çoğu şampuan kaşıntı ya da kuruluk yapıyor ama bunda öyle bir sorun yaşamadım.

İlk yıkamalarda saçım biraz sertleşmiş gibi oldu ama bu genelde sülfatsız şampuanlarda olan geçici bir durum. Birkaç hafta içinde saçlarım daha hacimli görünmeye başladı, dökülmede de azalma var diyebilirim. Kokusu da oldukça doğal ve ferah, böyle yapay parfüm gibi değil, bitkisel bir havası var.

En çok hoşuma giden kısmı, içeriğinin gerçekten temiz oluşu. Paraben, silikon, sülfat olmaması benim için büyük artı. Saçlarımı ağırlaştırmadan temizliyor ve gün sonunda hala hacimli kalıyorlar.

Özetle, eğer saçlarında doğal bir dönüşüm istiyorsan ama aynı zamanda saç dökülmesi ya da hassasiyet gibi sorunların varsa bence kesinlikle denenebilir bir ürün. Her saç tipinde aynı etkiyi yapar mı bilinmez ama benim gibi hassas ciltliler için ciddi bir fark yaratıyor.

Geri
Üst Alt