Topluluk Üyeleriyle En Sevdiğimiz Kuaförleri Paylaşalım!

Yasemin Acar

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda iyi bir kuaför bulmak gerçekten zorlaştı. Kimisi randevuya rağmen saatlerce bekletiyor, kimisi istediğin rengi tutturamıyor. Bu yüzden dedim ki, neden topluluk olarak birbirimize yardımcı olmayalım?

Hepimizin memnun kaldığı kuaförleri paylaşsak, belki yeni favoriler keşfederiz.

Benim kendi kuaförüm küçük bir salonda çalışıyor ama saç kesimi konusunda efsane. Üstelik hiç abartısız konuşuyorum; ne zaman “sadece uçlarından al” desem gerçekten sadece uçlarından alıyor! Daha önce gittiğim yerlerde “uç” deyip 10 cm kesmişlerdi.

Ayrıca saç bakımı konusunda da çok ilgili, her ürünün içeriğini anlatıyor. O yüzden güven duymak çok önemliymiş, bunu anladım.

Şimdi sizden merak ettiğim şu:

Siz hangi kuaförden memnunsunuz, hangi şehirde ya da semtte? Belki aynı yerde oturanlar birbirine öneri olur. Haydi paylaşalım, güvenilir kuaför haritamızı oluşturalım! 💇‍♀️

Ben İstanbul Kadıköy’de gidiyorum, küçük bir salon ama harikalar yaratıyorlar. Özellikle saç kesimi konusunda çok başarılılar. Doğal görünüm isteyenlere tavsiye ederim.

Oyla 0
Ankara’da yaşıyorum, geçen sene bulduğum bir kuaför var, hayatım değişti diyebilirim. Renk geçişlerini öyle güzel yapıyor ki, saçlarım hiç yıpranmıyor.

Oyla 0
İzmir’de yaşıyorum, Balçova’daki bir kuaförümü çok seviyorum. Sadece saç kesimi değil, bakım konusunda da çok bilgili. Gerçekten işini severek yapıyor.

Oyla 0
Benim kuaförüm küçük bir mahalle salonu ama işinde çok iyi. Abartısız, doğal sonuçlar istiyorsanız en doğrusu butik yerler. Büyük zincirlerden daha samimi.

Oyla 0
Antalya’da yaşıyorum, kuaförümle 5 yıldır devam ediyorum. Renk konusunda uzman, saçımı asla yıpratmıyor. Fiyatlar da uygun, tavsiye ederim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt