Kullanıcı Yorumları Tresan Argan Yağı & Phytokeratin Besleyici ve Kırılma Karşıtı Bakım Şampuanı

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
Tresan Argan Yağı & Phytokeratin Besleyici ve Kırılma Karşıtı Bakım Şampuanı.webp
Saçlarında kırılmalar, matlık veya güçsüzlük mü hissediyorsun? Artık saçlarına gerçek bir şifa dokunuşu zamanı!Tresan Argan Yağı & Phytokeratin Besleyici ve Kırılma Karşıtı Bakım Şampuanı, yoğun bakım isteyen saçlar için doğadan ilham alarak geliştirildi.
Argan yağının mucizevi nemlendirici etkisiyle saç tellerini yumuşatırken, phytokeratin desteğiyle saç yapısını güçlendirerek kırılmalara karşı direnç kazandırıyor.

Zengin bitkisel içerikli formülü, saçlarını ağırlaştırmadan derinlemesine besler, saç uçlarındaki yıpranmayı azaltır ve parlak bir görünüm kazandırır.
Sülfatsız yapısı sayesinde hem saç derisine nazik davranır hem de renk korumasına destek olur. Her yıkamada saçlarına daha canlı ve sağlıklı bir his bırakır.

Tresan Argan Yağı & Phytokeratin Şampuanın Öne Çıkan Yönleri:
  • Saç tellerini besler ve güçlendirir.
  • Kırılmalara karşı koruma sağlar.
  • Argan yağı ile yoğun nem desteği sunar.
  • Phytokeratin içeriği ile saç yapısını onarır.
  • Sülfatsız formülü saç derisine nazik davranır.
Eğer saçlarını kırılmalardan koruyarak daha dolgun ve canlı bir görünüme kavuşturmak istiyorsan, Tresan’ın bu özel formülü tam sana göre!

Ürünü denediysen ya da deneyimlemeyi düşünüyorsan, görüşlerinle bu doğal bakım yolculuğuna yeni bir renk katmayı unutma!

Ben uzun zamandır bu ürünü kullanıyorum ve genel anlamda oldukça memnunum. Tek olumsuz yönü, saçlarımı kurutması ancak bu durum benim saç yapımla da ilgili olabilir. Bunun dışında şampuanın kokusu çok hoş ve doğal olması benim için büyük bir avantaj. Eğer kimyasal içeriklerden uzak bir şampuan arıyorsanız, gerçekten güzel bir seçenek.

Saç uçlarında kırık var diyenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir şampuan! Ben her indirime girdiğinde stokladığım ürünlerden biri ve gerçekten çok faydasını gördüm. Günlük kullanıma da uygun, saçınızı kesinlikle kurutmadığı gibi, kırıkları etkili bir şekilde onarıyor. Ama ben bunun yanında saç bakım kremi de kullandığım için ekstra fayda sağlıyorum. Tavsiyem, sadece şampuana bağlı kalmayın, saç kremi de kullanın. Markanın şampuanlarını beğenerek kullanıyorum, çevremdeki insanlar da çok memnun.

Geri
Üst Alt