Ünlülerden İlham Alıp Saçını Değiştiren Oldu Mu?

Burcu

Kayıtlı Üye
Bir ünlünün saç modelini ya da rengini gördüğümde “Keşke bana da böyle yakışsa” dediğim çok oluyor. Özellikle dizi ya da kırmızı halı fotoğraflarından sonra insan ister istemez etkileniyor. Bazen sadece bir kesim, bazen küçük bir perçem ya da renk değişimi bile çok havalı görünüyor. Ama iş kendime gelince aynı sonucu alıp alamayacağımı kestiremiyorum.

Daha önce birkaç kez bu hevesle saçımı değiştirdim. Bazı denemelerimden memnun kaldım, bazıları ise beklentimi karşılamadı. Çünkü fotoğraftaki saç profesyonelce şekillendirilmiş oluyor, ışık var, filtre var. Günlük hayatta aynı görünümü yakalamak her zaman mümkün olmuyor. Yine de ilham almak keyifli; insan kendini daha cesur hissediyor.

Bir yandan da “Başkası yakıştırdı diye bana da yakışacak diye bir kural yok” gerçeği var. Yüz şekli, saç yapısı, hatta tarz bile çok etkiliyor. Ama tamamen kapalı olmak da istemiyorum. Doğru şekilde uyarlanırsa ünlülerden ilham almak güzel sonuçlar verebilir gibi geliyor. Deneyip gerçekten memnun kalanların tecrübelerini merak ediyorum.

Ünlülerden ilham alarak saçını değiştiren oldu mu, sonuç beklediğiniz gibi mi çıktı?

Ben bir dizide gördüğüm perçemden çok etkilenip kestirmiştim. Açıkçası birebir aynı olmadı ama yüzüme yakışan bir versiyonunu kullandım. İlham almak güzel ama birebir kopyalamamak gerekiyor.

Oyla 0
Ben bir ünlünün bob kesimini denedim ama pişman oldum. Fotoğraflarda harikaydı ama benim saç yapımda sürekli fön istedi. O günden beri daha temkinliyim.

Oyla 0
Ben ilham alıp kuaförümle birlikte uyarladım ve çok memnun kaldım. Aynısını istemedim, sadece havasını aldık. Bu şekilde olunca sonuç çok daha doğal oldu.

Oyla 0
Ünlüler bana cesaret veriyor ama birebir kopyalamıyorum. Küçük detayları alıp kendi stilime eklemek daha güvenli geliyor. Yoksa hayal kırıklığı olabiliyor.

Oyla 0
Bence ünlüler sadece fikir vermeli. Onların saçları bir günlüğüne güzel duruyor, biz ise onunla yaşıyoruz. İlham almak tamam ama gerçekçi olmak şart.

Oyla 0
Geri
Üst Alt