Vichy Dercos Densi-Solutions Kullananlar Memnun mu?

Zeynep Zoralı

Kayıtlı Üye
Saç yoğunluğu ve hacim konusunda sorun yaşayan biri olarak yeni bir ürüne başlamadan önce mutlaka kullanıcı yorumlarını okumaya çalışıyorum. Vichy Dercos Densi-Solutions şampuan da bu yüzden radarımda ama memnuniyet konusunda net bir fikir edinemedim. Kimi kullanıcı çok memnun olduğunu yazarken, kimi de beklentisinin altında kaldığını söylüyor.

Benim saçlarım ince telli, çabuk sönüyor ve hacimsiz duruyor. Bu yüzden şampuandan beklentim saçımı sertleştirmeden daha dolu göstermesi. Ama herkesin saç yapısı farklı olduğu için yorumlar da doğal olarak çok değişken. Uzun süre kullananların deneyimleri benim için daha değerli, çünkü kısa süreli etkiler yanıltıcı olabiliyor.

Memnuniyetin neye göre değerlendirildiğini de anlamak istiyorum. Kimisi için saçın biraz daha tok durması yeterliyken, kimisi ciddi bir değişim bekliyor. Bu yüzden gerçek kullanıcıların artılarını ve eksilerini açıkça paylaştığı yorumlar benim için yol gösterici olacak.

Vichy Dercos Densi-Solutions şampuanı kullananların genel memnuniyet durumu nasıl, gerçekten faydasını görenler var mı?

Ben genel olarak memnun kaldım. Saçlarım daha dolu ve güçlü duruyor. Tam anlamıyla hacim patlaması yok ama sönüklük ciddi şekilde azaldı. Uzun vadede etkisini gösteren bir ürün.

Oyla 0
Memnuniyetim orta seviyede. Saçımı sertleştirmedi ve daha tok hissettirdi ama çok büyük bir fark bekleyenler hayal kırıklığı yaşayabilir. İnce telli saçlarda etkisi daha belirgin.

Oyla 0
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Saçlarım eskisine göre daha sağlıklı ve dolu görünüyor. Özellikle tepe bölgesinde fark ettim. Benim için fiyatına değdi.

Oyla 0
İlk başta çok bir şey anlamadım ama kullanmaya devam edince saçlarımın görünümü değişti. Daha derli toplu ve hacimli duruyor. Genel olarak memnunum.

Oyla 0
Benim beklentim yüksekti, o yüzden etkisini orta buldum. Ama saçımı ağırlaştırmaması ve daha tok göstermesi hoşuma gitti. Devam edilebilir bir ürün.

Oyla 0
Geri
Üst Alt