Vichy Dercos Mineral Soft Şampuan Günlük Kullanım İçin Uygun mu?

Nermin Çalışkan

Kayıtlı Üye
Günlük saç yıkayan biri olarak kullandığım şampuanın saç derisini yormaması benim için çok önemli. Özellikle her gün yıkadığımda bazı şampuanlar saçımı ilk başta temiz hissettirse bile zamanla sertlik, kuruluk ya da kaşıntı yapabiliyor. Bu yüzden daha “nazik” olarak tanımlanan ürünlere yönelmeye başladım. Vichy Dercos Mineral Soft şampuan da bu noktada karşıma çıktı.

Ürünün günlük kullanıma uygun olduğu söyleniyor ama bu ifade herkes için aynı anlama gelmeyebiliyor. Benim saç derim hassas sayılır ve yanlış ürünü hemen belli ediyor. Bir yandan saçımı temiz tutmak istiyorum, diğer yandan saç derisinin doğal dengesini bozmak istemiyorum. Mineral Soft’un gerçekten her gün kullanıldığında saçta birikme yapıp yapmadığını ya da saç derisini yormadan temizlik sağlayıp sağlamadığını merak ediyorum.

Daha önce “günlük kullanım” etiketi olan ama uzun vadede saçımı sertleştiren ürünler kullandım. Aynı durumu tekrar yaşamak istemiyorum. Bu yüzden ürünü gerçekten her gün kullanıp deneyimleyenlerin görüşleri benim için çok önemli.

Vichy Dercos Mineral Soft şampuan her gün kullanıldığında saç derisini yormadan güvenle kullanılabiliyor mu?

Ben saçımı her gün yıkıyorum ve yaklaşık 1 aydır Mineral Soft kullanıyorum. Şu ana kadar saç derimde kaşıntı ya da gerginlik yapmadı. Temizleme hissi var ama sertlik yok. Günlük kullanım için uygun olduğunu düşünüyorum.

Günlük kullanımda saçımı kurutmadı ama çok yoğun bir temizlik hissi de vermiyor. Daha nazik bir şampuan gibi. Hassas saç derisi olanlar için avantajlı olabilir.

Her gün kullandım ve saçımda ağırlık ya da birikme yapmadı. Daha önce her gün yıkamaya uygun olmayan şampuanlarla sorun yaşamıştım, bunda yaşamadım.

Saç derim hassas olduğu için her gün şampuan kullanamıyordum. Mineral Soft ile bu sorun ortadan kalktı. Günlük kullanıma gerçekten uygun.

Uzun vadede kullandım. Saçımın dengesini bozmadı. Günlük kullanımda sorun yaşamadım ama çok yağlı saçlarda temizlik hissi yetersiz gelebilir.

Geri
Üst Alt