Vichy Dercos Oil Control Aşırı Yağlı Saçlar İçin Etkili mi?

Eda Tozkoparan

Kayıtlı Üye
Saçlarım sadece yağlı değil, gerçekten aşırı yağlı diyebilirim. Sabah yıkadığım saçlarım öğleden sonra bile parlama yapabiliyor. Bu yüzden pek çok şampuan denedim ama çok azı gerçekten işe yaradı. Vichy Dercos Oil Control şampuan da bu noktada umut bağladığım ürünlerden biri oldu.

Ancak aşırı yağlı saçlarda ürünlerin etkisi genelde sınırlı kalıyor. Bazıları ilk gün iyi hissettirip sonrasında etkisini kaybediyor. Bu yüzden gerçek kullanıcıların, özellikle benim gibi aşırı yağlı saç derisine sahip olanların deneyimleri benim için çok önemli.

Yağlanmayı tamamen durdurmasını beklemiyorum ama en azından kontrol altına alıp saçın daha uzun süre temiz görünmesini istiyorum. Bunu ne kadar başarabildiğini öğrenmek istiyorum.

Vichy Dercos Oil Control şampuan aşırı yağlı saç derisine sahip kişilerde gerçekten etkili olabiliyor mu?

Saçlarım aşırı yağlı ve bu şampuanla yağlanma biraz gecikti. Eskiden günde iki kez yıkamak isterken şimdi gün aşırı idare ediyorum. Tam çözüm değil ama ciddi rahatlama sağladı.

Bende etkili oldu ama beklentiyi doğru ayarlamak lazım. Aşırı yağlanmayı tamamen bitirmiyor ama kontrol altına alıyor. Bu bile büyük fark.

Uzun süredir kullanıyorum. Yağlanma hâlâ var ama daha geç oluyor. Saçım gün içinde daha temiz duruyor.

Aşırı yağlı saçlarda tek başına mucize değil ama destekleyici bir ürün. Başka ürünlerle birlikte kullanınca daha iyi sonuç aldım.

Benim saç derim çok yağlı. Bu şampuanla birlikte saçım daha ferah ve hafif hissediyor. Etkisini görmek için düzenli kullanmak şart.

Geri
Üst Alt