Yıpranmış Saçları Toparlayan Şampuan Var Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ecem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ecem

Kayıtlı Üye
Saçlarımın son zamanlarda biraz yıprandığını fark ediyorum. Özellikle saç uçlarım daha kuru duruyor ve tararken bazen takılıyor. Duştan sonra bile saçım eskisi kadar yumuşak hissettirmiyor. O yüzden kullandığım şampuanın saçımı kurutuyor olabileceğini düşünmeye başladım.

Şampuanımı değiştirmeyi düşünüyorum ama piyasada o kadar fazla seçenek var ki hangisinin gerçekten işe yarayacağını kestiremiyorum. Bazı şampuanların yıpranmış saçlara iyi geldiğini söylüyorlar ama bazen denediğim ürünler saçımı daha da sert yapabiliyor.

Saç maskesi ya da yağ kullananlar var ama ben önce şampuanı doğru seçmek istiyorum. Çünkü saçın temel bakımı oradan başlıyor gibi geliyor bana. Saçımı ağırlaştırmadan ama daha yumuşak ve bakımlı görünmesini sağlayacak bir şampuan arıyorum.

Saçımın hem daha kolay taranmasını hem de biraz daha parlak görünmesini isterim.

Yıpranmış saçları toparlamaya yardımcı olan ve saçın daha yumuşak görünmesini sağlayan şampuan öneriniz var mı?

Benim saçlarım da bir dönem çok yıpranmıştı. Özellikle saç uçları sertleşmişti. O zaman daha nem veren bir şampuana geçtim ve gerçekten fark etti. Saçım yıkadıktan sonra daha kolay taranmaya başladı.

Oyla 0
Ben bir süredir Elseve Dream Long Onarıcı Şampuan kullanıyorum. Saç uçlarında kuruluk olan kişilerde iyi geldiğini söyleyen çok kişi var. Ben de saçımın daha yumuşak olduğunu fark ettim.

Oyla 0
Yıpranmış saçlarda şampuan kadar saç kremi de önemli oluyor. Aynı serinin saç kremi ile birlikte kullanınca saçın daha kolay açıldığını söyleyen çok kişi var. Ben de o şekilde kullanıyorum ve daha iyi sonuç aldım.

Oyla 0
Benim saçlarım çok kuruyordu, o yüzden OGX Argan Oil şampuan denedim. Saçı çok sert yapmıyor ve daha yumuşak hissettirdiğini düşünüyorum. Özellikle saç uçlarında fark ettim.

Oyla 0
Şampuan değiştirince hemen mucize olmuyor ama birkaç hafta düzenli kullanınca saçın görünümü değişebiliyor. Ben yeni şampuana geçince saçımın daha az kabardığını ve daha parlak göründüğünü fark etmiştim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt