2025 Burun Estetiği Fiyatları ve Tecrübe Bazlı Klinik Seçimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nevin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nevin

Kayıtlı Üye
Bu yılın başında İstanbul’da kapalı teknikle burun estetiği yaptırdım. Fiyatlar 2025 itibariyle oldukça geniş bir aralıkta seyrediyor. Özel kliniklerde, tecrübeli cerrahlarla yapılan rinoplasti işlemleri 85.000 TL ile 130.000 TL arasında değişiyor. Eğer nefes alma sorunu da çözülecekse bu fiyat artabiliyor.

Benim tercih ettiğim doktor 15 yıllık deneyime sahipti ve operasyon öncesi detaylı 3D simülasyon yaptı. Hastane kalitesi, ameliyat sonrası takibi ve şeffaf süreç yönetimi açısından içim çok rahattı. İlk kontrol, 1 yıllık takip planı ve gerekirse rötuş müdahalesi de fiyata dahil edildi.

Daha uygun fiyatlı seçenekler de bulmak mümkün ancak özellikle burun gibi yüzün merkezinde yer alan bir bölgede, cerrahın tarzı ve hasta portföyü mutlaka detaylı incelenmeli. Bazı merkezlerde sadece “kozmetik düzeltme” yapılıyor ve fonksiyonel sorunlar ihmal edilebiliyor. Uzun vadeli memnuniyet için, fiyat kadar kişiye özel planlama ve tecrübe de dikkate alınmalı.

Ben de bu yılın mart ayında kapalı teknikle ameliyat oldum ve yazdıklarının her kelimesine katılıyorum. Gerçekten fiyatlar uçmuş durumda ama ben de senin gibi “güvenli ellerde olayım” diye düşündüm. 92.000 TL’ye yaptırdım, nefes problemim de vardı, hepsi halledildi.

Doktorumla detaylı simülasyon yapıldı, ameliyat sonrası her şey planlıydı. Hatta kontrollerde kendisi arayıp sordu, “nasılsın” diye. Estetik kadar sağlığı da ciddiye alan bir yerde olmak büyük konfor. Burnun yüzün ortasında, en ufak hata yıllarca psikolojik

Vallahi bu işler artık tamamen “kime yaptırdığın” meselesi. Ben de uzun süre araştırdım, 80 bin civarına da yapan vardı ama gidip görüştüğümde klinik havası bile güven vermedi. Hele bazıları var, sadece şekle odaklı, nefes alma problemi var mı yok mu soran yok.

Benim kardeşim 2024’ün sonunda oldu, nefes alma sorunu da çözüldü, toplamda 120.000 TL ödedi ama ne doktor ilgisizdi ne süreç başıboştu.

Burun çok merkezi ve hata kaldırmaz. Fiyat değil, süreç önemli. İyi ki diyorum hâlâ her fotoğrafa baktığımda.

Geri