Soru 2025 Yılı Saç Dökülmelerimize İyi Gelecek Bir Yıl Olur mu?

Neslihan Sezer

Kayıtlı Üye
Geçtiğimiz yıl boyunca saç dökülmesiyle savaşmaktan yoruldum. Kullanmadığım şampuan, denemediğim doğal yöntem kalmadı ama hiçbir şey istediğim gibi sonuç vermedi. Sanki her gün biraz daha saçımı kaybediyorum ve bu durum moralimi iyice bozdu.

Yeni yılın saç dökülmesiyle mücadelede daha başarılı olmamı sağlayacak bir yıl olmasını ümit ediyorum. 2025 yılı, etkili ürünler ve çözümlerle dolu bir yıl olabilir mi sizce? Özellikle dökülmeyi azaltmak ya da yeni saç çıkışını desteklemek için önerebileceğiniz yöntemler veya ürünler var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Yeni yılda bu sorundan kurtulmayı gerçekten çok istiyorum!

Aynı senin gibiyim vallahi... 2024 boyunca şampuan koleksiyonum Watsons’tan daha genişti ama saçlar hâlâ terk-i diyar. 😅
Hatta bi ara sarımsaklı şampuanla o kadar içli dışlı olduk ki, artık kendimi dönerin yanına soğan salatası gibi hissetmeye başladım.

Ama 2025’ten umutluyum. Bi arkadaşım biotin takviyesiyle az da olsa toparladım dedi. Ben de biotin + çinko + dermaroller üçlüsünü denemeye başlıyorum bu ay.

Sen de denedin mi onları? Belki bu sene birlikte saçlarımızı geri kazanırız, ne dersin? 😄✌️

Canım kardeşim, bu mesajı sanki ben yazmışım gibi hissettim! Saçlar öyle döküldü ki geçen ay banyoda duş başlığına “sen bari terk etme” dedim. 😭

2025’in “yeniden saçlanma yılı” olması dileğiyle… Ben şu an minoxidil deniyorum (şu sprey olan). Saç çıkıyor mu? Vallahi kıllanma var ama kökten mi geliyor yoksa umut mu saçıyor hâlâ emin değilim.

Bir de dermaroller'la kafa derimi çim ekimi gibi deliyorum her akşam. Psikolojik mi bilmem ama sanki minik minik kıpırtılar var.

Pes etmek yok! En kötü ihtimalle saç çıkmaz ama biz forumda birbirimize moral vermeye devam ederiz

Geri