Soru AGA-E Tablet Ne Kadar Sürede Etki Gösterir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Selim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Selim

Kayıtlı Üye
Maalesef, saç dökülmesiyle mücadele edenler arasına katıldım ve doktorum AGA-E Tablet'i reçete etti. Ancak, henüz kullanmaya başlamadım çünkü ne kadar sürede etkisini göstereceği konusunda bir bilgiye sahip değilim. Bu yüzden, bu tabletten faydalanan kişilerin deneyimlerini öğrenerek bu kervana katılmak istiyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi, tablet kullanmaya başladıktan ne kadar süre sonra etkisini görmeye başlamaktadır?

Ek olarak, dün gittiğim eczanede bu ilacı bulmam mümkün olmadı. Her yerde satışının yapılmadığı söyleniyor. Güvenilir alışveriş sitelerinden sipariş etmemde bir sakınca var mı?

Hiç tereddüt etmeden hemen başla derim. Uzun süredir kullanıyorum ve şükürler olsun ki saç dökülmem durdu, hatta saç diplerimdeki tüyler kalınlaşmaya başladı. Kullanırken saçına uygun organik, doğal veya dermokozmetik şampuanları kullanmanın çözüm süresine büyük etkisi oluyor. Belki doktorun bu bilgiyi yazmamıştır, ancak ben yine de bilgin olsun diye paylaşmak istedim. Geçmiş olsun.

Ben geçen yıl kullanmıştım ve ortalama 6 ay içinde büyük ölçüde etkisini görmüştüm. Kullanmaya başladıktan bir iki hafta içerisinde saçlarındaki değişimi elinle kontrol ettiğinde hissedeceksin. Benim saçlarımın iyi yönde gelişmesini berberim de fark etmişti. Umarım sen de başarılı bir sonuç elde ederek bu lanet saç dökülmesi sorunundan kurtulursun.

Geri