Selam kızlar
Bu yaz sonunda hep hayalini kurduğumuz o tatili nihayet planladık!
Çeşme’ye, Alaçatı’ya gidiyoruz; bol bol denize girmeyi, dalgalarla bütünleşmeyi ve o meşhur beach’lerde gün batımını izlemeyi dört gözle bekliyorum 
Ama bir şey kafamı kurcalıyor: Saçlarım!
Normalde ince telli ve biraz kuru zaten, ama tuzlu deniz suyu işin içine girince kabarma ve kuruma kaçınılmaz gibi geliyor
Geçen yaz sadece 3 günlüğüne denize girmiştim, saçlarım 1 ay boyunca küstü resmen... Bu sefer 1 haftalık tam bir deniz maratonu olacak 
Hiç duymadığım ama işe yarayan yöntemleriniz var mı?
Özellikle "şunu yaptım, tatil dönüşü saçım hâlâ ipeksi gibiydi" dediğiniz bir öneri varsa hayat kurtarırsınız
Mesela denizden önce sürülen koruyucu yağlar gerçekten etkili mi?
Bir de herkes hindistancevizi yağı diyor ama ben yapış yapış hisse katlanamıyorum
Serum mu, maske mi, yoksa özel bir güneş koruyuculu ürün mü önerirsiniz?
Hem saçlarım güzel kalsın, hem de fotoğraflarda "sörfçü dalgası" tadında çıksın istiyorum
Şimdiden teşekkür ederim, döner dönmez deneyip işe yarayan her şeyi burada güncellerim, söz!

Ama bir şey kafamı kurcalıyor: Saçlarım!
Normalde ince telli ve biraz kuru zaten, ama tuzlu deniz suyu işin içine girince kabarma ve kuruma kaçınılmaz gibi geliyor

Hiç duymadığım ama işe yarayan yöntemleriniz var mı?
Özellikle "şunu yaptım, tatil dönüşü saçım hâlâ ipeksi gibiydi" dediğiniz bir öneri varsa hayat kurtarırsınız

Mesela denizden önce sürülen koruyucu yağlar gerçekten etkili mi?
Bir de herkes hindistancevizi yağı diyor ama ben yapış yapış hisse katlanamıyorum

Serum mu, maske mi, yoksa özel bir güneş koruyuculu ürün mü önerirsiniz?
Hem saçlarım güzel kalsın, hem de fotoğraflarda "sörfçü dalgası" tadında çıksın istiyorum

Şimdiden teşekkür ederim, döner dönmez deneyip işe yarayan her şeyi burada güncellerim, söz!