Kullanıcı Yorumları American Crew Grooming Cream Güçlü Tutucu Parlak Wax

American Crew Grooming Cream Güçlü Tutucu Parlak Wax.JPG
Tabii, işte düzeltilmiş ve akıcı hali: "Saçlarıma istediğim şekli dış faktörlerden dolayı vermede güçlük çekiyorum. Bunun için saç şekillendirici waxlar arasında en kaliteli ürünü kullanmak istiyorum diyenler, buraya odaklanın çünkü sizlere harika bir ürünün tanıtımıyla geldik. Saçların uzun süreli kalıcılığını sağlayan, tüm olumsuz hava şartlarına karşı direnç sağlayan American Crew Grooming Cream Güçlü Tutucu Parlak Wax'ı daha önce hiç duydunuz mu? Birçoğunuzun duymadık dediğini duyar gibiyiz. O zaman bugüne kadar adını duymadığınız bu wax sayesinde saçlarınız hayalinizin ötesindeki modellere ulaşacaktır.

Uygulama yaparken saçın hafif nemli veya kuru olması gerekir. İstediğiniz gibi şekil verirken, bu ürünün tek yıkamada saçtan arındığını da bilmenizi isteriz.
Eğer zamanında kullandıysanız veya hala kullanıyorsanız deneyimlerinizi yorumlamak için kolay bir kayıt işleminden sonra yorum alanımızı kullanabilirsiniz.

Geçen yıl berberimin tavsiyesi üzerine tanıdığım bir marka. Belki fiyat olarak diğerlerinden biraz daha yüksek olabilir, ancak kullandıktan sonra kalitesi sizi tatmin ediyor. Benim gibi bir adamın saçları bile zor şekil alırken, bu ürün sayesinde gerçekten istediğim gibi şekillendirebiliyorum.

Sachane sitesinde görüp almaya elimin gitmediği bir ürün diyebilirim. Şu an güncel fiyatı neredeyse 800₺ civarıydı diye hatırlıyorum. Gerçekten kullanmak çok isterim ama bütçemi zorladığı için ne yazık ki sadece bakmakla yetiniyorum. :(

Kaç yıldır kopamadığım bir marka olmanın ötesinde, gerçekten saçımda harika modeller oluşturmama yardımcı oluyor. Ürün oldukça pahalı gelebilir, ancak yurtdışında da çok beğenilen bir marka olduğu için kalitesi tartışılmaz.

Sachane sitesinde görüp almaya elimin gitmediği bir ürün diyebilirim. Şu an güncel fiyatı neredeyse 800₺ civarıydı diye hatırlıyorum. Gerçekten kullanmak çok isterim ama bütçemi zorladığı için ne yazık ki sadece bakmakla yetiniyorum. :(
Senin adına gerçekten üzüldüm imkanım olsa alır sana hediye ederdim. Umarım bir gün kullanma şansını elde edersin. Bende açıkçası yeni kullanmaya başlayacağım bu yüzden pişman olur muyum bilmiyorum.

Geri