Soru Assos Androvium %5 Topikal Çözelti Deri Spreyinin Etkisi Ne Zaman Görülür?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yasin

Kayıtlı Üye
assos-androvium-5-topikal-cozelti-sac-spreyi-webp.1123
Geçen yılın sonlarına doğru başlayan ve bu yılın başlarında daha da artan saç dökülmesi sorunum için tedavi arayışına girdim. Yapılan testler ve değerlendirmeler sonucunda bölgesel dökülmelerimin tedavisi için Androvium %5 Topikal Çözelti Saç Spreyi önerildi. Yaklaşık 1,5 aydır düzenli olarak kullanıyorum, ancak henüz saçlarımda belirgin bir değişiklik gözlemleyemedim. Bu ürünü kullanan diğer kişilerin etkileri ne zaman gördüklerini merak ediyorum. Doktorum, 6 ay boyunca kullanıp ardından bir kontrol yapmamız gerektiğini söyledi. Ancak ben sabırsız biri olduğumdan, bu endişelerimi sizinle paylaşmak istedim.

Söylenildiği gibi, etkili sonuçlar için altı aydan kısa bir süre beklemek pek mümkün değil. Altıncı aydan itibaren ise dökülen bölgede tüy şeklinde saçlar çıkmaya başlar. Bunları düzenli olarak besleyerek, onları adeta bir çiçek gibi büyütmek gerekecek. :)

Diğer platformlarda ürün hakkındaki yazılanları incelediğimde kısa sürede etkili olmadığı paylaşılmış. Ben de şu sıralar böyle saç çıkaran spreylere geçeceğim, ama Minoxil'de çok etkili diyorlar. Bilemedim artık, hangisi olacak, ama kullanacaksak beklemekten başka çaremiz yok.

Sonuçta spreyi elinize aldığınızda sihirli bir değneğe dönüşmüyor ki tek kullanışta harikalar yaratsın. Sabırlı olun ve kesinlikle saati saatine kullanmaya çaba gösterin, o zaman göreceksiniz ki çok başarılı bir ürün olduğunu. Ben ortalama 7-8 ay içerisinde faydalarını görmüştüm.

Geri