Soru Beşiktaş'ın Son Durumu Yüzünden Saçlarım Dökülüyor, Ne Yapmalıyım?

Umut Karaca

Kayıtlı Üye
Beşiktaş'ın son haftalarda aldığı kötü sonuçlar, beni oldukça strese sokuyor. Bir zamanlar umut dolu olan taraftar ruhu şimdi kaybolmuş durumda. Yönetim hataları, kadro istikrarsızlığı ve kötü oyun bir araya gelince hem ruhsal hem de fiziksel olarak etkilendim. En çok da saç dökülmem arttı, stres nedeniyle saçlarım giderek daha fazla dökülüyor.

Her hafta üzülmek, moral bozukluğu yaşamak insanı yıpratıyor. Beşiktaş taraftarı olarak böyle bir dönemde takımımın nasıl toparlanacağını ve psikolojik olarak nasıl rahatlayacağımı bilemiyorum. Saç dökülmesi arttıkça daha fazla stres yapıyorum, bu kısır döngüyü kırmak istiyorum.

Beşiktaş'ın kötü gidişi, başka taraftarları da etkiliyor mu? Yaşadığınız benzer sıkıntılar ve önerileriniz varsa, lütfen paylaşın.

Vallahi ben de Fenerbahçe taraftarıyım, o kadar stres yaşadım ki saçlarım dökülmeye başlamıştı ama neyse ki kaybettiğimiz maçları izlerken o kadar sinirleniyorum ki, hiç dökülmemiş gibi hissediyorum. 😅 Beşiktaş’ın da şu hali gerçekten moral bozucu. Ama unutma, her zaman daha kötü olabileceğini, Fenerbahçe'nin yıllardır yaşadığını hatırlayarak biraz kendini rahatlatabilirsin. 😂 Ama ciddi anlamda, stres saçı etkiler, rahatlamaya çalış, meditasyon falan yap, saç maskesi kullan, o zaman hem saçların hem ruh halin toparlanır! 😊

Hah, Beşiktaş'ın durumu bizimkine benziyor ama en azından biz "şampiyonluk yarışında"yız, her şey yolunda gibi. 😜 Ama gerçekten şaka bir yana, takımın kötü gitmesi gerçekten ruh halini etkileyebiliyor. Senin gibi bir Beşiktaşlı'nın stresinden saç dökülmesi olması normal, ama en iyi tedavi gerçekten biraz rahatlamak! Saç dökülmesi için de saç maskeleri, doğal yağlar kullanmayı deneyebilirsin, bunlar seni biraz daha rahatlatır. Futbolun dışında da mental sağlığına odaklanmak çok önemli! Umarım takım da toparlanır, saflık ve huzur geri gelir! 🙏

Her şeyi bir kenara bırakıyorum da, şu Beşiktaş’ın şampiyonluğu bu sene de yalan oldu. Bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum; keşke Galatasaray yerine Beşiktaş şampiyon olsaydı.

Geri