Soru Bursa’da Brezilya Fönü İçin Güvenilir Kuaför Önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sinem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sinem

Kayıtlı Üye
Merhaba herkese,
Uzun süredir çözüm bulamadığım bir saç problemimle ilgili sizlerden fikir almak istiyorum. Saçlarım gerçekten aşırı kabarıyor. Ne yaparsam yapayım kontrol altına almakta zorlanıyorum. Neredeyse her gün düzleştirici kullanmak zorunda kalıyorum ve artık bu hem zamanımı alıyor hem de saçlarımı daha fazla yıpratıyor gibi hissediyorum. Üstelik yaz aylarında nemle birlikte iş iyice zorlaşıyor.

Bu yüzden son zamanlarda kalıcı fön ya da daha çok adı geçen Brezilya fönü yaptırmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. Araştırdığım kadarıyla bu işlemler saçları belirli bir süre boyunca düz ve kolay şekil alır hale getiriyor, özellikle sabahları saçla uğraşma derdini azaltıyor. Ancak internette bazı olumsuz yorumlara da denk geldim; bazı yerlerin kalitesiz ürünler kullandığı, saçları yaktığı ya da sertleştirdiği gibi şeyler okudum. Haliyle tereddüt ediyorum.

Benim önceliğim doğal görünümlü, yumuşak dokulu ve sağlıklı kalmaya devam eden saçlar. Düzleşsin ama kuru saman gibi olmasın istiyorum. Bu nedenle kaliteli ürünler kullanan, işlemi özenle yapan ve müşterisine gerçekten saç sağlığı açısından danışmanlık veren bir kuaför arıyorum.

Bursa’da yaşayanlar özellikle yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Osmangazi ya da Nilüfer ilçelerine yakın oturduğum için bu bölgelerde önerilen bir kuaför olursa çok iyi olur. Ama gerçekten memnun kaldığınız bir yer varsa, uzak da olsa değerlendirebilirim.

Bursa’da Brezilya fönü ya da kalıcı fön yaptırmış olanlar varsa:

✦ Hangi kuaföre gittiniz?
✦ Hangi markanın ürününü kullandılar (örneğin formaldehitsiz mi?)
✦ İşlem sonrası saçınızın durumu nasıldı – yumuşaklık, parlaklık, elektriklenme azaldı mı?
✦ Fiyat olarak yaklaşık ne kadara yaptırdınız?
✦ Saçlarınız ne kadar süre boyunca formunu korudu?

Tüm bu konularda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Gerçekten saçlarımı bir uzmana teslim etmek istiyorum ama pişman olmak istemiyorum.

Özellikle doğal ürünle yapan, saçı yakmadan uygulayan yerler önceliğim.
Şimdiden öneri ve yorum bırakan herkese teşekkür ederim 🙏

Geri