Çene Dolgusu Erkekte Ne Kadar Doğal Durur? Deneyimi Olan?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sefil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sefil

Kayıtlı Üye
Selamlar beyler. Son birkaç yıldır aynaya baktığımda çene hattımın çok belirsiz olduğunu fark ediyorum. Özellikle profilden fotoğraflarda çenem neredeyse görünmüyor. Estetik uzmanı bir arkadaşım "çene dolgusu" önerdi ama çekiniyorum açıkçası.

Yüzümde büyük bir değişiklik istemiyorum. Sadece biraz daha net bir hat olsa, daha dengeli duracağını düşünüyorum. Ama dolgular kadınlarda çok yaygın, erkeklerde doğal duruyor mu gerçekten, emin değilim.

Aranızda bu işlemi yaptıran varsa paylaşırsa sevinirim. Dolgunun ne kadar sürdüğü, yüzde bıraktığı ifade, memnun kalıp kalmadığınız önemli. Özellikle “anlaşılmasın ama fark yaratsın” isteyen biri olarak detay duymak isterim.

Selam kardeşim, seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı şikayetle çene dolgusu yaptırmaya karar verdim. İtiraf edeyim, ilk başta “kadın işi mi acaba?” diye baya düşündüm ama aslında erkeklerde yüzün maskülen çizgilerini belirginleştirmek için çok etkili bir yöntem. Benim işlem yaklaşık 15 dakika sürdü, iğneyle yapıldığı için çok hafif bir baskı hissettim ama ciddi bir acı yoktu.

En güzel kısmı şu: kimse “dolgu yaptırmışsın” demedi ama herkes “bir toparlanmışsın, kilo mu verdin?” demeye başladı. Dolgu oturdukça yüz hatların daha netleşiyor. Çok doğal duruyor, özellikle doğru doktora gidersen. Ben çok memnun kaldım.

Ben de bu işlemi 3 ay önce yaptırdım, senin gibi çok fazla değişiklik değil ama biraz daha kararlı bir profil görüntüsü istiyordum. Doktorum 1 ml ile başladı, yüzüme göre az ama etkili bir miktar dedi. İlk gün hafif bir ödem oldu ama ertesi gün normale döndüm. Ayna karşısında kendimi daha iyi hissediyorum çünkü çene çizgim artık netleşti, özellikle yan profilde fark yaratıyor.

En büyük artısı, doğal durması oldu. Çünkü iyi bir doktor seni “abartılı erkek influencer” görüntüsüne sokmadan gerçekçi sonuç veriyor. Dışarıdan bakan biri anlamıyor ama sen kendindeki değişimi hissediyorsun.

Geri