Saç Rehberi
Moderatör
Tüm saç tiplerine uygun olan bu katı formül, özellikle hassas saç derisine sahip olanlar için nazik ama etkili bir temizlik sağlar. Paraben ve sülfat içermeyen yapısıyla saçın doğal nem dengesini bozmadan temizler, saç derisini yatıştırır. Günlük kullanıma uygundur ve saçını yormadan güçlendirir.
Katı formda oluşu sadece çevreye duyarlı bir tercih değil; aynı zamanda pratik, sürdürülebilir ve seyahat dostu bir çözüm. Küçük bir dokunuşla yoğun bir temizlik hissi sunar. Üstelik saçları ağırlaştırmadan yumuşatır, parlaklık kazandırır ve kolay taranabilir hale getirir.
İçeriğindeki kırmızı kereviz özü, saçın ihtiyacı olan nazik besleyiciliği sağlarken, saç telini dış etkenlere karşı korumaya da yardımcı olur. Davines’in çevre dostu üretim anlayışıyla birleşen bu ürün, sadece saçına değil dünyaya da iyi gelir.
Kullananların yorumu:
"Katı şampuanlara hep mesafeli yaklaşırdım ama Dede ile fikrim tamamen değişti. Hem saçım hem vicdanım hafifledi."
Sen de bu hafiflik hissini yaşadıysan, yorumlarınla başkalarına ilham olabilirsin. Bazen bir deneyim, bir başkasının sadeleşmeye atacağı ilk adım olabilir.