Soru Denizden Sonra Saçınızın Hacmini Nasıl Koruyorsunuz?

Şevval

Kayıtlı Üye
Deniz suyu, saçın doğal hacmini artırarak dalgalı bir yapı sağlar. Ancak, birkaç gün sonra saçlarımın kuruduğunu ve kırılgan hale geldiğini fark ettim. Bu yüzden, denizden sonra saçımı hemen yıkamaya ve ardından derinlemesine nemlendirici maskeler kullanmaya başladım. Saçlarımın eski yumuşaklığına ve parlaklığına kavuşması biraz zaman aldı, ama doğru ürünleri bulduktan sonra her şey düzeldi.

Soru: Deniz sonrası saçınızın hacmini korumak için hangi doğal yöntemleri kullanıyorsunuz?

Denizden çıktıktan sonra saçımın hacmini korumak için öncelikle saçlarımı doğal içerikli bir kuru şampuanla temizliyorum. Kuru şampuan, saçlarımdaki fazla nemi alarak hacimli görünmesini sağlıyor. Ayrıca, saç diplerime aloe vera jel sürerek doğal bir hacim artırıcı etki elde ediyorum.

Denizden sonra saçlarımın hacmini kaybetmemesi için saç diplerime bir miktar karbonat uyguluyorum. Karbonat, saçlarımdaki fazla yağı alarak dolgun bir görünüm sağlıyor. Ayrıca, saçlarımı nemliyken birkaç büyük bigudi ile sarıp kurumaya bırakıyorum. Bu yöntemle doğal ve kalıcı bir hacim elde ediyorum.

Geri