Soru Ducray Anacaps Progressiv Kapsül Saç Dökülmesini Gerçekten Engelliyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dilan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dilan

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Son zamanlarda saç dökülmemin arttığını fark ettim ve Ducray Anacaps Progressiv Kapsül'ü kullanmaya başlamayı düşünüyorum. Bu ürünü kullananlardan gerçekten etkili olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Saç dökülmesi üzerinde gözle görülür bir etkisi oldu mu? Kullandıktan sonra saç yapısında da değişim fark ettiniz mi? Ne kadar süre sonra sonuçlar belirginleşmeye başladı? Bu ürünü deneyenlerin yorumları çok önemli!

Selam,
Ben Ducray Anacaps Progressiv kapsülü yaklaşık 3 ay düzenli kullandım. Açıkçası başta çok büyük bir beklentim yoktu ama ikinci ayın sonuna doğru fark ettim ki dökülme bayağı azaldı. Özellikle yastıkta ve duşta gördüğüm saç miktarı belirgin şekilde azaldı.

Saç yapısında da biraz toparlanma oldu bence. Daha canlı, biraz daha dolgun durmaya başladı ama tabii ki bu mucize gibi bir şey değil, sabır ve düzenli kullanım şart.

Bana doktorum önermişti, içeriği bayağı zengin. Saç dışında tırnaklarımda da güçlenme fark ettim.

Ben memnun kaldım ama dediğim gibi ilk kutuda mucize beklememek lazım. 2-3 aylık bir süreçte etkisini gösteriyor. Eğer düzenli kullanırım diyorsan şans verilebilir.

Umarım senin için de faydalı olur!

Geri