Soru EGŞ Cosmetics - Dermadelete At Kuyruğu Özlü Şampuan Kullananlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Medine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Medine

Kayıtlı Üye
IMG_0267.webp
Bir süredir saç dökülmesi ve cansız görünümle başım dertte. Ne denesem ya kısa süreli işe yarıyor ya da hiç faydasını göremiyorum. Özellikle son zamanlarda saç diplerimde zayıflama hissediyorum, sanki teller inceldi ve eski gür görünümünden eser yok. Tam da bu dönemde Trendyol’da gezerken sürekli karşıma çıkan EGŞ Cosmetics - Dermadelete At Kuyruğu Özlü Şampuan dikkatimi çekti.

Sonra TikTok’ta da birkaç kez videolarını görünce “Bir şeyler var bu üründe galiba” dedim. Saç uzamasını desteklediği, dökülmeyi azalttığı ve saç tellerini kalınlaştırdığı yönünde iddiaları var. At kuyruğu özü gibi doğal bir içerikle gelmesi de ayrı bir artı gibi duruyor. Ama ürün piyasada yeni sayılır ve hakkında çok fazla gerçek kullanıcı yorumu göremedim. Daha çok tanıtım odaklı içerikler var gibi.

Açıkçası denemek istiyorum ama öncesinde gerçekten kullananlardan fikir almak istedim. Kullanan ya da çevresinde deneyen var mı? Gerçekten etkili mi, saçta nasıl bir his bırakıyor, düzenli kullanımda fark yaratıyor mu?

Yorum bırakırsanız çok sevinirim, herkese şimdiden teşekkürler!

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, açıkçası ilk başta çok büyük bir beklentim yoktu ama saç dökülmem ciddi şekilde azaldı. At kuyruğu özü olduğunu görünce denemek istedim, çünkü doğal içeriklere yöneliyorum artık. Saçlarım daha dolgun görünmeye başladı, özellikle duş sonrası o yumuşaklık hissi çok hoşuma gidiyor. Kokusu da rahatsız etmiyor, tam kararında. Tabii herkesin saçı farklı ama bende işe yaradı diyebilirim. Tavsiye ederim.

Benim saç yapım ince telli, belki de o yüzden bana hiç uymadı. Kullandıktan sonra saçlarım daha sertleşti ve normalde olmayan kepek problemi başladı. 3 hafta şans verdim ama değişen bir şey olmadı, hatta dökülme azalmadı bile. İçeriği doğal gibi görünse de bana pek iyi gelmedi açıkçası. Herkesin saçına iyi gelecek diye bir şey yok, bana göre değilmiş.

İnternette biraz araştırırken denk geldim, çok yorum yoktu ama içeriği ilgimi çekti. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum, saçlarımda ciddi bir parlaklık oluştu. Önceden tararken çok zorlanıyordum, özellikle uçlar kuru ve sertti, şimdi daha kolay açılıyor. Dökülme tam anlamıyla durmadı ama azaldı gibi, bu bile benim için iyi bir gelişme. Kokusu biraz hafif ama ben zaten çok parfümlü şampuanları sevmem. Genel olarak güzel bir ürün, en azından bir şansı hak ediyor bence.

Geri