Burak Yurtseven
Kayıtlı Üye
Uzun süredir forumu takip ediyorum ama ilk kez bir başlık açmak istedim. Çünkü saç dökülmesiyle yıllardır uğraşan biri olarak sonunda gerçekten işe yarayan bir ürünle tanıştım ve bunu sizinle paylaşmayı borç bildim. Belki bu satırları okuyan bir arkadaşın da derdine derman olur.
Geçen yıl saçlarımın yaklaşık %40’ını kaybettim. Özellikle ön bölgede ve tepe kısmında ciddi açılmalar başlamıştı. Aynaya her baktığımda daha da moralsiz hale geliyordum. Artık kendimce çözümler üretmekten yorulup bir dermatoloğa gitmeye karar verdim. Doktorum bana bir ilaçla birlikte Alpecin şampuan kullanmamı önerdi. Bu şampuanı daha önce de duymuştum ama etkisine pek inanmamıştım açıkçası.
Daha önce sayısız “dökülme karşıtı” şampuan kullandım. Kimi kokusu güzel, kimi vaadi büyük ama hiçbiri gerçek anlamda bir fayda sağlamadı. Ama Alpecin’de işler farklı gelişti. Özellikle düzenli kullanımın ardından saç dökülmemin bariz şekilde azaldığını fark ettim. İçeriğinde bulunan kafein, saç köklerini uyarıyor ve saçların daha güçlü çıkmasına yardımcı oluyor. İlk başta fark edilmiyor belki ama 7–8 ay düzenli kullandığınızda ciddi farkı hissediyorsunuz.
Aynı zamanda beslenmeme dikkat ettim, vitamin desteği de aldım ama en çok faydayı bu şampuandan gördüm. Şu an saçlarım hem daha sık, hem de daha dolgun duruyor. Eskisi gibi ince telli ve cansız değil.
Kısacası şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Eğer siz de erkek tipi saç dökülmesi yaşıyorsanız ve yıllardır çözüm arıyorsanız, Alpecin şampuanı mutlaka deneyin. Özellikle sabırla ve düzenli kullanırsanız farkı hissedeceksiniz. Saçlarını kaybetmek üzereyken olan biri olarak, bugün aynaya daha rahat bakabiliyorsam bunda bu ürünün etkisi büyük.