Soru Evde Doğal Yöntemlerle Saç Boyasını Nasıl Akıtabiliriz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Merve
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merve

Kayıtlı Üye
Saçlarıma renk verdim ama sonucundan pek hoşnut kalmadım. Boyanın ne zaman akacağı hakkında fikrim yok. Şimdi evde doğal yöntemlerle rengi nasıl açabileceğimi öğrenmek istiyorum ancak bu konuda hiçbir bilgim yok. Daha önce benim gibi boyadan memnun kalmayıp doğal yollarla rengi açan kişilerin deneyimlerine ihtiyacım var.

Sizlerden gelecek tavsiyelerle saçlarımdaki boyayı nasıl akıtabileceğimi öğrenmek için hazırlanıyorum. Bu işlemi ilk defa kendi başıma yapacağım için oldukça acemiyim. Bu konuda nasıl başarılı olabileceğim konusunda yardımlarınızla yanımda olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Zamanında, acemi olduğum dönemlerde saçımdaki rengi açma denemelerim oldu, ancak bazı noktalarda başarısız oldum. Bence bu konuda yazılı araştırma yapmak yerine YouTube'da bu konuda öncü olan YouTuber arkadaşların videolarını araştırmak daha etkili oluyor. Onlardan birini yorum devamına ekliyorum umarım işini görür. :)

Saç Boyası Nasıl Akıtılır?​

Zamanında, acemi olduğum dönemlerde saçımdaki rengi açma denemelerim oldu, ancak bazı noktalarda başarısız oldum. Bence bu konuda yazılı araştırma yapmak yerine YouTube'da bu konuda öncü olan YouTuber arkadaşların videolarını araştırmak daha etkili oluyor. Onlardan birini yorum devamına ekliyorum umarım işini görür. :)

Saç Boyası Nasıl Akıtılır?​

Yardımın için öncelikle teşekkür ederim. Söylediğin gibi yapacağım, genellikle okumaya alıştığımız için yazılı kaynakları araştırmak kolay geliyor ama bu sefer videodaki yöntemler işimi görecek gibi. Bana uygun olanı denemeye koyulayım. Sağol canım benim.

Geri