Soru Fixdeep Saç Fiberi Kalıcı mı? Rüzgar ve Terlemeye Dayanıklı mı?

Burak Yurtseven

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır saç fiberi kullanan biri olarak şimdiye kadar birkaç farklı markayı denedim. Kimi markalar saçta güzel duruyor ama en ufak bir terlemede akıp gidiyor, kimisi de fazla tozlu olduğu için doğal görünmüyor. Günlük kullanımda en büyük sıkıntım özellikle rüzgarlı havalarda veya biraz terlediğimde saç fiberinin sabit kalmaması oldu.

Şimdi Fixdeep’i denemeyi düşünüyorum ama gerçekten kalıcı mı? Rüzgara ve terlemeye karşı dayanıklılığı nasıl?

Merhaba, ben de uzun zamandır saç fiberi kullanıyorum ve Fixdeep’i bir aydır deniyorum. Diğer markalarda sürekli rüzgarlı havalarda ya da terleme sonucu fiberin dağılması gibi problemlerle karşılaşıyordum. Ancak Fixdeep gerçekten oldukça kalıcı bir ürün. Saçımı uyguladıktan sonra gün boyunca hiç dağılmadı, rüzgarlı havada bile sabit kaldı. Ayrıca, terledikçe akma ya da dağılma gibi bir sorun yaşamadım. Hem doğal duruyor, hem de saçımı çok daha hacimli gösteriyor. Şu an için kesinlikle memnunum ve her gün kullanıyorum.

Ben de Fixdeep’i yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ve ürün gerçekten beklentilerimi karşıladı. Önceden kullandığım bazı markalar rüzgarda ya da biraz terlediğimde hemen akıyordu, ancak Fixdeep’te öyle bir sorun yaşamadım. Saç fiberi gün boyu sabit kaldı, özellikle rüzgarlı havalarda bile saçlarımda hiç dağılma olmadı. Ürünün doğal görünümü de oldukça iyi, fazla tozlu ya da abartılı bir görüntü oluşturmuyor. Sonuç olarak, Fixdeep bana oldukça güven verdi ve kalıcılığı açısından oldukça başarılı.

Geri