Soru Genetik Saç Dökülmesi İçin Kalıcı Çözümler Nelerdir?

Fatih Keleş

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Genetik saç dökülmesiyle başa çıkmak gerçekten zor olabilir. Bu konuda kalıcı çözümler arıyorum. Saç ekimi gibi cerrahi yöntemlerin ne kadar etkili olduğu hakkında bilgi sahibi olan var mı? PRP (Platelet Rich Plasma) tedavisi veya mezoterapi gibi tıbbi prosedürlerin genetik saç dökülmesini durdurma potansiyeli nedir? Ayrıca, FDA onaylı ilaçlar olan minoksidil ve finasterid hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu tedavilerin yan etkileri hakkında bilgilere ihtiyacım var. Doğal ve bitkisel yöntemlerin etkinliği konusunda da meraklıyım. Genetik saç dökülmesi için önerebileceğiniz kalıcı ve güvenilir çözümler varsa, deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

Teşekkürler!

Genetik saç dökülmesi için saç ekimi en kalıcı çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Kendi saç kökleriniz kullanıldığı için doğal ve kalıcı sonuçlar elde ediliyor. Benim için harika sonuçlar verdi.

Eşim genetik saç dökülmesi yaşıyordu ve PRP tedavisi ile birlikte minoxidil kullanımı gerçekten etkili oldu. Bu kombinasyon, saç dökülmesini durdurup yeni saç çıkışını destekledi.

Saç mezoterapisi, genetik saç dökülmesi için oldukça etkili bir yöntem. Saç köklerine doğrudan besleyici maddeler verilmesi, saç dökülmesini durdurup yeni saçların çıkmasını sağlıyor. Bu yöntemi eşim için denedik ve sonuçlar harika.

Geri