Bugün Gratis’e uğradım, biraz bakınırken saç maskelerine denk geldim. Saçlarım son zamanlarda hem yorgun hem de dökülmeye meyilli olduğu için “deneyeyim belki iyi gelir” diyerek bir tane kaptım. İlk kez saç maskesi kullanıyorum diyebilirim, o yüzden kafamda bin bir soru: “Ne kadar bekletmem gerekiyor?”, “Saçıma zarar verir mi?”, “Gerçekten işe yarıyor mu?” gibi.
Ürünün üstünde 3-5 dakika yazıyor ama bazıları 20 dakikaya kadar bekletiyor. Ben de ilk kullanımda ortalama bir süreyle başlayayım dedim. Saçıma sürdüm, duş bonesi taktım ve 10-15 dakika kadar beklettim. Sonuç mu? Henüz ilk kullanım ama yumuşaklık fena değil gibi. Tabii asıl etkiyi düzenli kullanımda göreceğim sanırım.
Sizce bu süre yeterli mi? Daha uzun bekleten var mı aranızda?
Yorumlara açığım!
Ürünün üstünde 3-5 dakika yazıyor ama bazıları 20 dakikaya kadar bekletiyor. Ben de ilk kullanımda ortalama bir süreyle başlayayım dedim. Saçıma sürdüm, duş bonesi taktım ve 10-15 dakika kadar beklettim. Sonuç mu? Henüz ilk kullanım ama yumuşaklık fena değil gibi. Tabii asıl etkiyi düzenli kullanımda göreceğim sanırım.
Sizce bu süre yeterli mi? Daha uzun bekleten var mı aranızda?

Yorumlara açığım!